HTC lancerer Android-telefon med 3D-video i Europa

27. juni 2011 kl. 14:21
3D-video og foto er nyeste trick fra HTC, som lancerer telefonen Evo 3D i Danmark i løbet af 3. kvartal.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Hvis du drømmer om at optage dit barns første skridt i 3D-video, er løsningen måske den seneste topmodel fra HTC. For med Android-telefonen Evo 3D kan man både optage og afspille 3D-video - uden briller, lover producenten.

Nu gør HTC klar til at rulle telefonen ud i Europa, skriver firmaet i en pressemeddelelse, og i Danmark kommer Evo 3D til salg i løbet af 3. kvartal, altså inden 30. november.

Udover to kameraer til at optage i 3D, samt en stereoskopisk skærm, der gør det muligt at vise 3D-effekten uden briller, kan Evo 3D prale af en Wimax-modtager. Om det bliver muligt at købe Wimax-abonnement til telefonen i Danmark - eller om det overhovedet giver praktisk mening - er ikke oplyst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Motoren i telefonen er en Snapdragon-processor med to kerner på 1,2 gigahertz, hvilket giver godt med regnekraft til at drive den 960 x 540 pixel store skærm.

Telefonen er netop kommet til salg i USA, og her er anmeldelserne generelt positive. 3D-video-effekten bliver mest vurderet til en sjov gimmick, mere end en praktisk anvendelig funktion, men samlet set er Evo 3D en meget potent Android-telefon, vurderer Cnet.com

Hos Engadget beklager anmelderen sig over en meget kort batteritid, men står alene med den anklage. Både læserne og andre anmeldere mener, at batteritiden er blevet forbedret siden forgængeren Evo 4G.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Tophistorier

Debatten
Vær med til at skabe en god debat ved at følge vores debatregler.

For at deltage i debatten skal du have en profil med adgang til at læse artiklen. eller opret en bruger.
settingsDebatvisning