Iterationer og kombinatorik afgør frokostmenuen hos Microsoft

6. juli 2011 kl. 16:274
Sommertour: Halal? Vegetar? Hvidløg? Alkohol? Stærk? Energirig? Kombinationsmulighederne er legio i Microsoft Development Center Copenhagens kantine.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Dagens varme ret er braiseret nakkekotelet med bulgur, chili og glaserede gulerødder. Så der er et stort fedt kryds i ”No” under angivelsen af halal eller ej.

For mange af de ansatte på Microsoft Development Center Copenhagen med udenlandsk baggrund kan frokostbuffeten være en eksotisk, gastronomisk rejse, når danske specialiteter som rugbrød, rullepølse med sky eller marinerede sild kommer på disken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og netop fordi over 40 nationaliteter samles på de farverige stole omkring frokostbordene, har alle retter en ”varedeklaration”, så der kan tages hensyn til religion, allergi, smag og generel sundhedstilstand.

Version2’s udsendte nøjedes med at prøve nakkekoteletten, grillet squash-salat med peberfrugt, citron og persille samt kiks med ost til dessert. Og fik således krydser i kategorierne ”vegetar”, ”hvidløg” og ”indeholder alkohol”.

På den måde gik anmelderen så glip af de vegetariske rødbedekager med peberrodscreme, grønne bønner i dijondressing med rødløg og rugbrødscroutoner, stærk majssuppe, kalvelever med løg og champignon samt tunsalat, kyllingebryst og rådyrpølse.

4 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Tophistorier

Debatten
Vær med til at skabe en god debat ved at følge vores debatregler.

For at deltage i debatten skal du have en profil med adgang til at læse artiklen. eller opret en bruger.
settingsDebatvisning
4
7. juli 2011 kl. 11:25
Bedre overskrift

Jeg synes i øvrigt at overskriften måske kunne forbedres en smule: "Microsoft har papkort med informationer om kantinemaden."

Så tror jeg ens forventninger kommer til at svare noget bedre til artiklens indhold.

3
7. juli 2011 kl. 09:23
Et ekstra felt

Hvad er det ekstra felt, som er skjult af holderen? Man kan slet ikke se det på close-up billedet, men på det nederste billede kan man se at der er noget under spicy or not (yes/no??).

... Ved nærmere inspektion tror jeg det er "energy rich".

2
7. juli 2011 kl. 09:09
Re: Så blev det også agurketid på version2

Ja det må du nok sige! :-D Men bortset fra det, så lyder det dælme som en lækker kantine. Det kunne vi godt bruge der hvor jeg arbejder! :(

1
6. juli 2011 kl. 20:36
Så blev det også agurketid på version2

NT