Fed it-nørd mobbet ud af skønhedskonkurrence

8. juli 2011 kl. 12:14
Den tykke it-nørd Roland Bunce har trukket sig fra Make Me The Next Top Model konkurrencen efter han er blevet mobbet og truet.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Hvad der lignede en ren sejrsmarch for den unge, velpolstrede it-nørd Roland Bunce i bestræbelserne på at blive den næste topmodel i konkurrencen Make Me The Next Top Model er nu endt med mobning og trusler.

Roland Bunce, der er uddannet it-programmør, har været med helt fremme i Facebook-afstemningen, efter han nærmest for sjov havde stillet op, men efter nyheden om hans popularitet har spredt sig, har Roland Bunce også mærket berømmelsens bagside.

Mobning og trusler er fulgt med, hvilket har fået den 24-årige programmør fra Belfast i Nordirland til at droppe sin deltagelse i konkurrencen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Det har været en stor ære at vinde, og det har været sjovt, men omfanget af mobning mod mig er helt ude af kontrol, og jeg er netop blevet truet. Tak til alle, der har støttet mig, men nu trækker jeg mig, inden det bliver værre,« har Roland Bunce netop skrevet på sin Facebook-profil.

Kort efter Roland Bunce med sit billede havde meldt sig ind i konkurrence om at blive den næste “almindelige” topmodel, blev nyheden hurtigt spredt i fangrupper, der ville have Roland Bunce til at bryde de konventionelle skønhedsbarierer - “en stemme på Roland er en stemme på virkeligheden”, som en af grupperne udtrykte det.

Roland Bunce fik over 66.000 stemmer, hvilket placerede ham i top 250.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Tophistorier

Debatten
Vær med til at skabe en god debat ved at følge vores debatregler.

For at deltage i debatten skal du have en profil med adgang til at læse artiklen. eller opret en bruger.
settingsDebatvisning