Udvikler profil for Bruger #10608

BrugerBruger #10608, 74 år gammel Mail
27
karma
86
forum posts
374
gange online
2.999
profil visninger
13-08-10
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #10608 ?
Tag Karma Rating   Skarpeste bruger Karma
php
24
karma
--> Bruger #10216
2.574
karma


Kompetencer Bruger referencer
DDN Productions

Type: Website
Lavet med: PHP, mySQL, XHTML og CSS
Min egen hjemmeside. Er ved at blive lavet igen fra bunden.
En Lille Syklub

Type: Website
Lavet med: PHP, mySQL, HTML, Javascript og CSS + Photoshop/Paint
Stort igangværende projekt. Jeg har lavet design og bla.a følgende sider: FORUM komplet med underfora, mods/admins, BBcode og mere. LINKS med kategorier af links med beskrivelser og hits der popper frem når man holder musen over.
IDA Idrætsdaghøjskole

Type: Website
Lavet med: Et program til Mac kaldet Freeway
www.idaa.dk er hjemmesiden for idrætsdaghøjskolen IDA. Jeg brugte et program kaldet Freeway til Mac til at strukturere hjemmesiden. Det skal siges at designet er lavet af en anden, og siden bliver vedligeholdt af en ansat på skolen.
Meldgaard Rejser

Type: Website
Lavet med: PHP, mySQL, HTML og CSS
Lavede et simpelt CMS system så ejeren selv kan redigere indholdet på hver underside som ejeren også opretter. Størstedelen af designet er lavet af en anden.
NVLVS's Hjemmeside

Type: Website
Lavet med: PHP, mySQL, XHTML og CSS (og lidt Javascript)
Hjemmesiden for det danske metal band NVLVS. Bandet har mulighed for at skrive nyheder med en wysiwyg editor der klart kan anbefales: http://www.openwebware.com/, redigere billeder i galleriet og administrere gæstebogen bla.a med en papirkurvslignende feature.. *FLYTTET*
Painters

Type: Website
Lavet med: php/mysql/html/css/javascript/flash
Sidens formål er at lade kunstmalere uploade deres billeder til udstilling samt få kommentarer på disse. Siden har også chat, forum, gæstebøger, blogs, post, ...
Recursive

Type: Website
Lavet med: PHP, MySQL, AJAX, etc.
Lige nu ligger der kun en klasse til PHP som jeg selv syntes er et brugbar. Det er planen at jeg senere skal bruge sitet til at vise mine forskellige projekter frem.


Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t