Udvikler profil for Bruger #15158

BrugerBruger #15158, 74 år gammel Mail
2
karma
12
forum posts
63
gange online
4.000
profil visninger
17-10-15
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #15158 ?


Kompetencer Bruger referencer
Absalon Virtual Airlines

Type: Applikation
Lavet med: HTML, ASP, CSS, Javascript og MySQL
Endnu et af mine halvfærdige projekter. Jeg har altid været bidt af en gal flyvemaskine, men har grundet økonomiske forhold aldrig haft mulighed for at erhverve mig et flyvesertifikat. Så da det - allerede tilbage i Amiga´ens tid - blev muligt at simulere flyvning på computeren, var jeg straks med på legen. Og hvad var mere nærliggende end også at oprette en hjemmeside om emnet.
Aktivitets-Udvalget Vesterled

Type: Applikation
Lavet med: HTML, PHP, CSS, Javascript og MySQL
Siden blev oprindelig oprettet for at give sponsorer et feedback, og samtidig takke for deres støtte til Aktivitets-Udvalgets arbejde. Senere udvikledes siden med andre beboer-nyttige oplysninger samt fotoalbum med billeder fra de forskellige aktiviteter. NB. Er ved at blive omskrevet til PHP.
Hallev.dk ... bidt af en gal motor

Type: Applikation
Lavet med: HTML, PHP, CSS, Javascript og MySQL
En side jeg startede på sammen med min yngste søn tilbage i 2004. Da hed den Tracy. Men ad åre er han vokset fra de mere fancy navne, så hjemmesiden har skiftet titel til hans efternavn. Den er nu skrevet i PHP, og som mange af de andre projekter i vores familie, er den endnu ikke færdigudviklet :D


Artikler Artikler skrevet af bruger
Artikel Tæller med ASP
Bruger #15158 den 29.09.2009. 3.695 hits
1
stemmer
asp
Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t