Udvikler profil for Bruger #1768

BrugerBruger #1768, 74 år gammel Mail
87
karma
319
forum posts
9.031
gange online
5.223
profil visninger
05-11-09
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #1768 ?
Tag Karma Rating   Skarpeste bruger Karma
asp
16
karma
--> Bruger #8773
70
karma
delphi
49
karma
--> Bruger #1474
373
karma


Kompetencer Bruger referencer
FM Server Information

Type: Applikation
Lavet med: Delphi
Et lille program som køre på en server, som der efter sender dens uptime informationer og andre system informationer til en hjemme side.
FM Server Internet Information Server

Type: Website
Lavet med: Macromedia Dreamweaver MX
En hjemme side som viser serveren uptime og andre system informationer. Plus den viser hvem som er på mIRC i en hvis kannal.
Kontrol Center for WinLogin

Type: Applikation
Lavet med: Delphi
Med dette program kan du styre WinLogin. Oprette forskellige brugere.
mIRC Dll

Type: Programmering
Lavet med: C++
En Dll fil som virker til mIRC. DLl filen kan fortælle dig hvor hurtigt din computer,Uptime,Ram og dit Windows System.. Og så er der dvs. små ting.
Nat Program

Type: Applikation
Lavet med: Delphi
Et lille program, hvor man kan tidsindstille hvornår ens computer skal lukke ned. Det laver en progressbar og viser nedtællingen i timer/minutter/sekunder
Seacher 1.1

Type: Applikation
Lavet med: Delphi
Searcher er et program, som kan holde styr på alle dine Spil(GameCuber-Pc-Playstation(1-2)-osv.) - DVD - Osv. Den har en idbygget søge function...
Server System Service 2002

Type: Applikation
Lavet med: Delphi
Et program som knytter sig til Windows FM 2002. Her kan man se log filerne fra Windows FM 2002. I programmet er der muglighed for flere bruger. Hver bruger af sine personlige instillinger. Og så er der en administrator og co-administrator.
Share

Type: Applikation
Lavet med: Delphi
Sletter alle windows standard sharinger.
Sikkerheds Diskette (WinLogin)

Type: Applikation
Lavet med: Delphi
Hvis der går noget galt med WinLogin, kan du oprette denne sikkerhed diskette. Derefter skal du genstarte din computer og så booter den fra sikkerheds disketten, og køre sikkerheds programmet så det er muligt at komme ind i windows, så du ikke er låst ude. Det er jo ikke bare alle der kan bruge denne sikkerheds diskette, der ligger selvfølgelig noget bag så det kun er den pågældene computer der kan bruge disken. (UNDER UDVIKLING)
Uptime

Type: Applikation
Lavet med: Delphi
Et lille program som foræller dig din windows uptime.
Windows FM 2002

Type: Programmering
Lavet med: Delphi
Et lille windows hvor den disabler startmenuen og skujler skrivebordet(Du kan ikke buge skrivebordet). I programmet kan man kun vælge en liste over spil og programmer man kan bruge. Man kan heller ikke bruge alle windows tasterne så som Alt+F4 eller Windows tasten eller Alt+Tab. Programmet laver en log fil over alt hvad du over hovedet laver plus den tager screenshots af de ting som du laver.
WinLogin (CardMaster USB)

Type: Applikation
Lavet med: Delphi
Et lille program som starter op når du starter windows. Du skal have indsat dit kort før du kan forsætte med windows. Programmet checker så om det er et gyldigt kort du har indsat. Hvis ikke, lukke windows.


Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t