Udvikler profil for Rosenborg

BrugerRosenborg, 33 år gammel, arbejder hos Hverdagsgourmet Website Mail
1
karma
2
forum posts
8
gange online
223
profil visninger
02-12-17
sidst online
Navn: Alexander Rosenborg
Født: 1984
Status: Gift
Børn: Yes 2 smukke unger
Interesser: Læs den lange "afhandling" :)

Jeg er en inkarneret nørd i bogstavelig forstand. Når jeg ikke er på arbejde eller sammen med familie så har jeg gang i utrolig mange ting. En af mine passioner er mad, ikke kun at spise det men også at eksperimenterer med nye opskrifter. Efter mange år i køkkenet og ros fra andre har jeg i slutningen af 2016 besluttet mig at oprette en hjemmeside hvor jeg kunne fremvise mine opskrifter. Der skulle gå noget tid før jeg fandt på navnet med hjemmesiden hedder https://hverdagsgourmet.dk
Tror jeg har brugt flere hundrede timer på hjemmesiden eller på projektet ”Mad”. Jeg holder mig sådan set aldrig til en ret, da jeg hurtigt bliver træt af de samme ting, derfor er det sjældent jeg laver samme ret, men mindre jeg selvfølgelig skal forbedre eller perfektionerer det ellers så laver jeg retterne på efterspørgsel fra familien…
Hjemmesiden indeholder ikke særlig mange opskrifter i øjeblikket, da hele tager tid. Der er dog nogle spændende opskrifter at finde med min egen lille tvist på. Her er nogle af dem:

- Pandekager: Mine børn elsker pandekager, derfor er det også den ret eller dessert jeg laver flest gange. Og ja jeg er godt klar over jeg skrev tidligere at jeg ikke laver retter jeg allerede har lavet, men dette handler om mine børn og dem kan jeg ikke sige nej til og desuden smager pandekager jo super godt.

- Koteletter i fad: En meget populær ret som er utrolig nem at lave og koster ikke alverden. Koteletter i fad kan laves på mange forskellige måder, jeg er dog overbevist om at min opskrift er den bedste du vil finde derude.

- Boller: Der findes mange forskellige dejformer som også resulterer i forskellige boller og brød. De fleste af os køber brød hos bageren eller i den lokale supermarked. Det er bekvemt og hurtigt. Du vil dog aldrig få samme kvalitet som dem du selv kan lave hjemme. Har du børn så er det endnu et punk for at bage dem selv. Inkluder dine børn i madlavningen og kom tættere på dem.

- Mørbradgryde: Endnu en ret som har populariteten i orden. En mørbradgryde er en såkaldt simreret. Denne kan igen laves på mange forskellige måder, da selve ingredienser kan variere som også er gældende for fremgangsmåden. Prøv min opskrift og sig at det ikke er den bedre mørbradgryde du har smagt.

- Chokoladekage: Ca. 99,9% af befolkningen elsker chokolade. En chokoladekage er bare det der skal til når der er fest som fødselsdage, konfirmation og lignende. Denne chokoladekage opskrift er nem og hurtig at følge og så smager det også fantastisk. Prøv dig frem og oplev nydelsen som mange andre før dig.

Når jeg ikke står i køkkenet eller sidder og skriver opskrifter ind, så elsker jeg en god bog. Og igen kommer nørden frem i mig, fordi jeg fortrække en god fantasy bog frem for alt andet.

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at skrive.

Tak fordi du kigge på min profil.
Hav en fantastisk dag.

Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Rosenborg ?
Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t