Udvikler profil for Rosenborg

BrugerRosenborg, 34 år gammel, arbejder hos Hverdagsgourmet Mail
1
karma
3
forum posts
11
gange online
281
profil visninger
14-03-18
sidst online
Navn: Alexander Rosenborg
Født: 1984
Status: Gift
Børn: Yes 2 smukke unger
Interesser: Læs den lange "afhandling" :)

Som mange andre her i livet har jeg drømme, drømme jeg prøver at få først ud i livet. Min drøm er at kunne leve af min virksomheden, det er dog lidt svært med det jeg beskæftiger mig med, men det er på samme tid også en stor interesse for mig. Når det man arbejder med også er ens interesse ser man det faktisk ikke som et job. Men sådan er vi jo forskellige, jeg synes ikke det er et job mens andre vil hade det.

Det jeg arbejder med er at lave hjemmesider, men ikke hvilke som helst hjemmeside, de skal handle om underholdning, og jeg bevæger mig igen meget specifikt ned i en klassisk underholdnings genre nemlig jokes.

Jeg har jokes hjemmesider i Danmarks samt USA, nu har jeg så kastet mig over Sverige. De har mange hjemmesider med jokes, dog ikke en jeg er tilfreds med, derfor ser jeg mig selv om den mand der kan give dem den helt perfekte hjemmeside med fantastiske jokes. Projektet er ret ny og hjemmesiden er derfor på ingen måder færdigt, men jeg arbejder ihærdigt på den og håber at få den op og stå 100% her i 2018.

Den svenske joke hjemmeside der er tale om hedder: De roliga skämt


Hvis du har spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at skrive.

Tak fordi du kigge på min profil.
Hav en fantastisk dag.

Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Rosenborg ?
Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t