Udvikler profil for Bruger #4055

BrugerBruger #4055, 74 år gammel Mail
48
karma
50
forum posts
420
gange online
6.510
profil visninger
28-03-08
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #4055 ?
Tag Karma Rating   Skarpeste bruger Karma
visual-basic
39
karma
--> Bruger #65
337
karma


Kompetencer Bruger referencer
Billedpegebogen

Type: Website
Lavet med: JavaScript
Mindre opdateringer og brugervenlige småting lavet i Javascript. -- Nu er jeg dog ved at udvikle et mindre specialiseret CMS-system til brugeren, da dette ville være nemmere i stedet for at han opdaterer siderne i Microsoft FrontPage, hvor han også skal passe på med at ændre designet uden også at foretage ændringen i alle de andre .html-filer på siden.
Langelands Slankeskole

Type: Website
Lavet med: PHP, MySQL, PhotoShop
Opbygning lige fra bunden: Køb af domæne, webhotel. Webdesign af siden. Tilmelding til diverse søgemaskiner. Supporthjælp til opsætning af bl.a. e-mails og kritik, idéer m.m. til indhold og brugervenlighed. Løbende opdatering gennem hele forløbet.
Langkær Gymnasium og HF

Type: Website
Lavet med: Primært ASP, HTML, PhotoShop - Notepad og diverse WYSIWYG-editorer
Vedligeholdelse, opdatering, ny-udvikling og meget andet af websiden. Programmering, bl.a. integrering med skolens konference-system. Store opgaver og ændringer er kommet fra webgruppen på gymnasiet (jeg sidder selv i den). Mindre opgaver er kommet fra min arbejdsgiver og mig selv, der blev opfordret til at komme med idéer og andet. Jeg har stadig noget udvikling til gode på siden, så der bliver implementeret et mindre hjemmelavet CMS-system. Dette er også integreret med vores konference- og mail-system der kører via FirstClass.
Moontower MUD

Type: Programmering
Lavet med: C og CVS
Dette (amerikanske) MUD er programmeret i C og spilles via Telnet. En god beskæftigelse, men jeg får ingen penge for det. Meget af arbejdet går med at implementere ordentlig kommunikation, leve op til diverse RFC-specifikationer og f.eks. også lave ting som pakket dataoverførsel, så vi ikke stjæler båndbredden (selvom det er begrænset hvor meget båndbredde Telnet-applikationer bruger!)
SlamSoft

Type: Programmering
Lavet med: C, C++, SDL (libsdl.org), OpenGL plus en stor del matematik!
SlamSoft er en gruppe som bl.a. laver demoer til netparties. En demo er et program der viser noget flot grafik sammen med en god melodi - eller noget i den stil. Det går ud på at vise hvad man dur til og ikke blot stjæle såkaldte effekter (.. en bestemt scene man viser - f.eks. at man flyver gennem en tunnel med warp-speed) fra andre og ældre demoer. Det kan f.eks. være en såkaldt 64k intro. Her går det ud på at lave den bedste demo på højst 65536 bytes (alt i alt som det fylder for at du kan køre den). Det er ikke altid lige nemt! ;-)
Soller

Type: Script
Lavet med: JavaScript
Mindre opdateringer og brugervenlige småting lavet i Javascript.
sourcecodes.dk

Type: Website
Lavet med: Forventes: PHP, MySQL, DHTML, JavaScript og PhotoShop
Har lige købt dette domæne og skal nu til at lave et site der opsamler sourcecodes fra alverdens programmeringssprog - lige til at downloade for enhver programmør. Hvis man mangler noget til sin website, eller ikke lige kan huske en specifik brug af noget Windows API kan man finde det på denne side. Og hvem mindes ikke alt det man har lært ved at sidde og læse andres kode igennem og prøve at ændre de forskellige værdier? -- Websiden er selvfølgelig helt uden for kommercielle interesser.
Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

Type: Website
Lavet med: Primært PHP og MySQL
Jeg sidder i webgruppen i lokalforeningen i Århus (hvor jeg også sidder som første-supleant i bestyrelsen) og i webgruppen på landsplan. Jeg laver små-opdateringer på både websiden og intranettet. Jeg er også ved at få trumfet større opdateringer igennem (f.eks. mere brug af vores MySQL-server), da andre holder sig tilbage. -- Dette er foreningsarbejde og jeg modtager ingen penge for det.


Artikler Artikler skrevet af bruger
Artikel Lav dine egne serverkomponenter
Bruger #4055 den 18.07.2003. 8.295 hits
18
stemmer
visual-basic
Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t