Udvikler profil for Bruger #5569

BrugerBruger #5569, 72 år gammel Mail
56
karma
39
forum posts
94
gange online
1.796
profil visninger
18-07-14
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #5569 ?
Tag Karma Rating   Skarpeste bruger Karma
php
28
karma
--> Bruger #10216
2.574
karma


Kompetencer Bruger referencer
Aimshop

Type: Website
Lavet med: HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL
For Aimshop har jeg stået for hele den kreative proces hvoraf bl.a. webdesign og udarbejdelse af logo indgår. Ydermere har jeg udviklet et unikt bruger- samt shopsystem hvorfra ordrer, kundedatabase mv. kan administreres.
Mertz Hyndedesign

Type: Programmering
Lavet med: HTML, CSS, PHP, MySQL
Mertz Hyndesign havde allerede et eksisterende webdesign, og jeg fik til opgave at udskære og opbygge siden fra bunden. Udover de statistike elementer på siden, er Mertz-design.dk baseret på en dynamisk databaseløsning hvorigennem indhold og forhandlere kan administreres.
Pokernationen

Type: Website
Lavet med: HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL
For Pokernationen blev der i første omgang udviklet nyheds-, artikel- samt forum-system. Siden indeholder desuden et omfattende brugersystem med internt postsystem mv. Ydermere er der foretaget flere grafiske tiltag og rettelser til selve designet og visning af indhold.
Titties.dk

Type: Programmering
Lavet med: PHP
Jeg har arbejdet tæt sammen med Titties.dk i forbindelse med opstart og vedligeholdelse af deres side. Udover udvikling og modificering af plugins til Wordpress, har jeg også bidraget med rådgivning og konceptudvikling.
Whoa!

Type: Programmering
Lavet med: HTML, CSS, jQuery, XML, MySQL
Behandling af XML data, udarbejdelse af database og backend-administration.


Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t