Udvikler profil for Bruger #8254

BrugerBruger #8254, 74 år gammel Mail
280
karma
793
forum posts
11.453
gange online
7.987
profil visninger
03-05-11
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #8254 ?
Tag Karma Rating   Skarpeste bruger Karma
delphi
134
karma
--> Bruger #1474
373
karma
diverse
15
karma
--> Bruger #3275
157
karma
php
84
karma
--> Bruger #10216
2.574
karma
html
14
karma
--> Bruger #10216
493
karma
css
14
karma
--> Bruger #3143
437
karma
programmering
13
karma
--> Bruger #4487
206
karma


Kompetencer Bruger referencer
CareData.DK

Type: Website
Lavet med: PHP, MySql, HTML, CSS
Jeg stod for at lave hele admin systemet bag og lave siderne database styret. Designet er ikke mit, dog stod jeg bag designet af admin boardet (meget simpel look, btw). Dette var min første betallingsopgave så jeg var meget glad da jeg fik jobbet :D
hhx4ever.dk

Type: Website
Lavet med: PHP, MySql, HTML, CSS, Fireworks
Jeg har stået for at lave en hjemmeside for min HHX klasse. På hjemmesiden er der lige nu en masse reklamer, hvor vi prøver at tjene nogle penge ved at folk klikker på reklamerne. Pengene går ubeskåret til vores studietur til Barcelona. Derfor, hvis du se dette, klik ind på hjemmesiden og klik på reklamerne. På forhånd, tak!
Mine programmer

Type: Applikation
Lavet med: Delphi 7 Pro / Delphi 6 PE (De ældre)
Jeg har gennem årene fået lavet en del programmer, dog er de fleste af dem aldrig blevet helt færdige. Dog kan du klikke ind på siden med de programmer jeg har uploadet, hente dem, og hvis du er heldig så er programmet helt færdigt eller måske kun har nogle få mindre mangler. Håber du kan lide dem. Jeg er altid åben for "fan-mails" på mine programmer ;)
Mørkøv Tennis Klub

Type: Website
Lavet med: PHP, MySql, HTML, CSS
Mørkøv Tennis Klub's hjemmeside er lavet 100% er mig. Design, databasestyring osv. Siden var min anden betallingsopgave ;)
NightLife Promotion

Type: Website
Lavet med: PHP, MySql, HTML, CSS
Dette er en side lavet for firmaet NightLife Promotion. Firmaet står for underholdningen på diverse diskoteker rundt omkring i landet. Jeg har lavet alt, lige fra design til koderne.
Projektopgave om Digital Piratkopiering

Type: Website
Lavet med: PHP, MySql, HTML, CSS
Dette var mit afgangseksamens produkt om Digital Piratkopiering. Jeg stod for alt koding og mine 2 andre kammerater stod for det meste af indholdet. Til hjemmesiden fulgte en folder og et foredrag.
StorEmail

Type: Website
Lavet med: PHP, MySql, HTML, CSS
Jeg har designet StorEmails nye system, lige bort set fra grafikken som ejeren selv har stået for, da han til dagligt arbejder som Art Director, og derfor bare kan den slags.


Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t