Superhacker anholdt i Grækenland

Tags:    it-nyheder

Hackeren ASTRA har været eftersøgt, siden han i 2002 brød ind i en fransk industrivirksomhed, der blandt andet producerer Mirage jagerfly.

Læs hele nyheden her: http://www.udvikleren.dk/Redirect.aspx?mode=version2&id=1914



Superhacker min bare.
En "super" hacker bliver ikke opdaget og da slet ikke fanget og hvis sidstnævnte alligevel skulle ske vil der ikke være beviser nok til at rejse tiltale.



Enig med dig, Felix.



Det er jo noget fis.

For det første er en hacker ikke nødvendigvis en der bryder ind i sikkerhedssystemer. Bevares, det kan en hacker også foretage sig, men det er ikke indbegrebet af hacking.

For det andet, så prøv lige at overveje hvor længe det er siden han begik indbruddet. Han har fandme holdt sig skjult længe. Hvis det ikke er super, så ved jeg ikke hvad det er.



Hvis det er lykkedes ham at holde sig i skjul så længe, så vil jeg mene han stadigvæk er en meget professional hacker. Og den begrundelse er at den franske regering nok også gerne ville have ham, idet de garanteret selv bruger fly fra firmaet samt en masse andre lande, så der har 100% været et stort maskineri været bag for at fange ham.



Ej nu holder I, og giver jeg til at læse jargon filen!!! Superhacker, my ass. Han er en genem forbryder og det burde I vide hvis I har læst jargon filen. Hacking har slet ikke noget med dette emne at gøre. Da manden begyndte at stjæle fra firmaets computere, skiftede hans indbrud fra det at hacke sig ind for at sige at man kunne, til at cracke sig ind for at ødelægge. Og det er lige hvad han har gjort. Længere er den ikke. I vanærer alle nutidens hackere ved at ophøje denne mand til "superhacker"... FØJ!!!! http://catb.org/jargon/ og især, http://catb.org/jargon/html/meaning-of-hack.html.






t