.dk Domæne, sæt op ?...

Tags:    linux

<< < 12 > >>
Heeeeej alle udviklere..

Har et nyyyt spørgsmål :D..

Nu har jeg så fået internettet til at virke (stolt :D, med lidt hjælp fra Ieet, taak!), men, hvordan gør jeg så sådan at .dk domænet gøre via min server ?.. Altså så den ikke længere kører over one.com ?..

Sådan så jeg kan få FTP på osv. :)

Undskyld hvis jeg spørger dumt, - men jeg skal jo lige lærer det ikk ? :)

Tak !



13 svar postet i denne tråd vises herunder
7 indlæg har modtaget i alt 7 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato


Hej EskiM0,

Du har allerede en IP addresse ...
http://www.myip.dk/

Det du mangler er, at sætte en webserver op på din maskine. Derved vil folk kunne finde din hjemmeside afhængigt af din webserver, med den IP addresse du kan se på linket.

For at få dit .dk domæne flyttet over til din IP addresse, skal du først have en "fast IP", hvilket vil sige at den aldrig forandres. Kontakt din internetudbyder for denne. .dk domænet ændres så til denne addresse på:
www.dk-hostmaster.dk

Med venlig hilsen
Ieet





Hey EskiMo,
ud fra din IP regnede jeg med at du har Cybercity internet.
du skal have opsat Port Forwarding i din router således at, når der kommer en request på din IP på port 80 (http) bliver den sparket videre til din server.

Det er noget du gør inde på webinterfacet på din Zyxel router. (http://10.0.0.1:2033)

endvidere kan jeg oplyse at du har fast IP, da alle har det som standard gennem Cybercity.



Hej EskiMo.

Når du har et .dk domæne hos One.com har du mulighed for at uploade vha. FTP. Dette er en meget normal måde at uploade sine ting til en hjemmeside på.

Hvis det er fordi andre skal kunne hente ting fra din side, kan man vha. f.eks. PHP lave en for, så folk kan se hvad der ligger, og på den måde også hente det.

Det er ligeledes også muligt at lave upload-script, så man kan tillade brugere af siden til at uploade ting til siden.

Der er selvfølgelig også en anden mulighed, således at at når der kommer requests på din server, skal du forwarde port 80 i din router. Som Ken Christensen skriver, logges der på Cybercity ind via den angivne adresse. Hvis du har sat en anden trådløs router til, som sender signalet ud, skal du enten disable dens styring af tilladelser, altså dens firewall. Det er nemmere at styre det hele fra udbyderens udstyr.

Håber at dette kunne hjælpe.



Når du har et .dk domæne hos One.com...


Han har hans egen webserver, ikke noget hos one.com.

Hvis du vil have et domæne til at pege på din webserver kan du købe det hos f.eks. gratisdns.dk. For at folk kan uploade ting til din server skal du sætte en FTP-server op på din server.



hej EskiM0. Mener at man kan sætte sin hjemmeside op så den viderstiller hos one.....dvs. hvis du har et subdomæne der hedder server kan du viderstille det subdomæne over på din ip. man kunne jo også tænke sig man kan gøre det samme bare ved selve hjemmesiden. ellers kan du tage et kik på: http://www.gratisdns.dk. mener at de tilbyder noget lignende.



DK-hostmaster står kun for at registrere, styre ejerskab af et domæne og uddelegere alle rod-domæner til andre servere der stor for lookup på et domænenavn. Dvs. dk-hostmaster ved hvilken nameserver der skal kigges på. Nameserveren ved hvilken ip der skal forespørges på.

Til dns skal du bruge en der udbyder denne service/server. GratisDNS er ganske udemærket til dette og helt gratis. Jeg ved ikke om GratisDNS skal sende forespørgsel til dk-hostmaster om ændring af nameserver ellers skal det nok sættes op hos dk-hostmaster.

Læs mere på gratisdns.dk



vil tror denne artikel vil hjælpe http://www.pcworld.dk/art/6995



sådan så jeg får en ip.. SÅ man bare skal skrive f.eks: 82.12.59.102/forside.php for at komme til min side :D



Hej Ieet :)

(btw. mit net virker fint igen :)).

Altså, jeg har en fast ip-adresse. ALTID denne ip: 212.242.149.95.

Men hvad så ?.. Der sker ikke noget hvis jeg skriver 212.242.149.95/forside.php?...

2) - og hvordan gør man helt præcist det ? Jeg har været inde på dk-hostmasters hjemmeside og snuse lidt, men kunne ikke finde noget på min konto..

Taak! ;o)







<< < 12 > >>
t