php5 mysql class?

Tags:    diverse

Hej derude.

Er der nogen der kan fortælle mig lidt om noget der minder om en mysql class, som jeg aldrig har set før, som der er en masse herinde der åbenbart er begyndt at bruge?
Fold kodeboks ind/udKode 


Er der nogen der kan fortælle mig hvad det helt præcis er? Ud fra hvad jeg kan finde er det en ny måde PHP5 håndtere mysql forespørgsler.

Nogen der kan uddybe det lidt for mig?Det der er en del af MySQLi. Som er det nye API til kommunikation med MySQL. MySQLi er en forbedret udgave af det gamle MySQL API. Deraf navnet MySQL Improved.
MySQLi er skrevet til at benytte mysqlnd som er en driver som er optimeret med henblik på kommunikation med en MySQL database. Det var det gamle MySQL API som brugte libmysql ikke.

Se mere her: http://dk2.php.net/manual/en/mysqli.overview.php
og her: http://dk2.php.net/manual/en/class.mysqli.php
og her: http://dk2.php.net/manual/en/mysqli.connect.phpmysqli er os meget hurtigere og sikrer, forstår ikke hvorfor folk ikke er begyndt at bruge det endnu :Dmysqli er os meget hurtigere og sikrer, forstår ikke hvorfor folk ikke er begyndt at bruge det endnu :D


Jeg vil nærmest også mene det gamle interface snart skulle markeres som værende deprecated. Jeg er også meget overrasket over hvor lidt mysqli interfacet bliver brugt rundt omkring. Der er stadig rigtig meget nyt PHP kode som bliver skrevet med det gamle API.mysqli er os meget hurtigere og sikrer, forstår ikke hvorfor folk ikke er begyndt at bruge det endnu :D


Jeg vil nærmest også mene det gamle interface snart skulle markeres som værende deprecated. Jeg er også meget overrasket over hvor lidt mysqli interfacet bliver brugt rundt omkring. Der er stadig rigtig meget nyt PHP kode som bliver skrevet med det gamle API.


For at være besværlig, så bør man heller ikke bruge mysqli...man bør bruge PDO klassen :-)Der må jeg give Robert Larsen ret, ikke nok med at PDO har mange drivers, den har også et lækkert try/catch handle på exceptions..

En anden smart ting er PDO::rollBack...Indlæg senest redigeret d. 21.07.2010 12:18 af Bruger #7728
t