Pixie3D Renderings Software

Tags:    grafik webdesign

Jeg arbejder på et projekt som jeg kalder for Pixie3D. Det er et renderings/modellerings software. Indtil videre har jeg fokuseret mest på renderingen men skal inden længe til at koncentrere mig på modellerings værktøjer.
Dette projekt er et rent fritids beskæftigelse som jeg nyder at gå til og fra som jeg har lyst. Men jeg er efterhånden kommet så langt at jeg syntes I skal havde en chance for at få et lille indblik i projektet. Gå til Pixie3D's website for at se billeder og læs mere om hvad softwaret kan.

http://www.pixie3d.com

I er velkommen til at spørge eller kommentere til projektet enten i denne tråd eller på websitet.

PS: Dette projekt er bygget op af to artikler jeg skrev til udvikleren: http://www.udvikleren.dk/C/Article.aspx/320/ og http://www.udvikleren.dk/Delphi/Article.aspx/319/ Så på en måde har dette projekt utrolig meget med udvikleren at gøre.

Med venlig hilsen
Søren Klit Lambæk
info@pixie3d.com



Det ser spændende ud Søren! Fortsæt endelig :-)

Der er sket noget, siden jeg lavede mine første roterende vector-kasser i maskinkode, på Commodore 64 tilbage i slutningen af firserne.



Mange tak Brian.

Nu du snakker om C64'ern så kan jeg huske at jeg købte et 3D program. Kan ikke huske hvad den hedder. Det var et "fantastisk" program, hvor man kunne lave interaktive 3D grafik så som 3D spil og lign. Den brugte jeg en del tid på kan jeg huske. Men der var en naturlig grænse for fasinationen da C64 kun havde 16 farver at benytte! :) Så ja, du har fuldstændig ret! Der er bestemt sket en masse i den retning siden :)

Jeg håber på kunne frigive en Alpha version af Pixie3D på et tidspunkt, men der går nok noget tid endnu.



Jeg synes det er fantastisk du har kastet dig ud i sådan et projekt...
Det kommer selvfølgelig til at tage en del tid, men stadig fantastisk..

Klø på..



Mange tak Alexander!

Ja, det er et projekt der er meget tidskrævende. Glæder mig utroligt meget til det øjeblik, hvor folk kan få fingre i den og bruge den i deres arbejde. Men den tid er stadigvæk lidt ude i fremtiden endnu :)



Jeg vil lige naevne for de der skulle vaere interesseret at jeg har uploadet en masse nye videoer som I kan se paa min side www.Pixie3D.com Jeg har faaet implementeret en masse modellerings vaerktoejer og modifiers, samt partikel system, Inverse Kinematics, real-time shaders i viewportene og en masse andet guf :-) Jeg er yderlig ved at naa til bunds af min fejl liste. Jeg har besluttet at naar jeg har luget alle fejlene ud af softwaret saa vil jeg udgive den.



Indlæg senest redigeret d. 19.02.2014 17:15 af Bruger #1474
t