Hjælp til Programmering>>Betaler gerne for timer

Tags:    .net

Hej alle eksperter på dette forum :). Jeg ved ikke om mit indlæg er ulovligt men jeg fandt dette forum for et par dage siden.

Jeg er meget interesseret i at lære programmeringssprog til at lave applikationer, hjemmesider og bare have en bedre indsigt i tingene.

Jeg betaler gerne for en specialist som kan lære mig at kode. Jeg vil gerne starte på Datalogi studiet til sommer men kan ikke vente med at gå i gang :).
Jeg har set tutorials, læst artikler, læst bøger men er nået til et punkt hvor jeg ikke rigtigt kan forstå hvordan jeg skal bruge de forskellige værktøjer på en IDE, og hvordan jeg selvstændig kan begynde udvikle mig som udvikler.

Vi kan diskutere prisen, timelønnen eller whatever men det er en god mulighed for at tjene nogle penge.
Jeg forestiller mig at vi har 10 timer sammen måske. Og efter hver session får jeg nogle lektier og opgaver så jeg kan benytte den viden jeg får. Denne kursus skal være et springbræt til at jeg selvstændigt kan udvikle mig.

Jeg interessere mig for spil, poker og iPhone apps osv. Jeg vil gerne kunne udvikle en side som www.pokertableratings.com f.eks.

De programmeringssprog jeg gerne vil lære er op til dig, da du er mere ind i tingene end mig. For nærmere detaljer og hvis du er interesseret, skriv i tråden eller på pm hvis der er sådan en funktion.



4 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 6 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Prøv at undersøg hvad de har af kurser på EUC. Jeg ved de kører kurser i ASP.net, C#, SQL mm.

Sønderborg skulle være en af de bedste skoler, kontakt dem og hør nærmere.
De er vandt til at undervise og du vil helt sikkert lære noget. Du får bl.a. adgang til en masse video matriale med illustrationer og mere, lavet af læren på skolen, således kan du følge lektionerne i dit eget tempo og kigge på dem igen senere hvis du skulle have glemt noget. Læren hedder Egon Rasmussen og du kan evt. spørge efter ham.

De har en "kursusejendom" på stedet så du kan bo på skolen under dit kursus forløb, som ofte er 1 - 2 uger af gangen med fuld tryk på.

NB!
ASP.net/C# er microsoft's vej ind i programmering og har du tænkte dig at bruge det du lærer på hobby plan skal du måske overveje php i stedet. ASP.net er "afhængig" af en windows server (IIS) og C# er "afhængig" af .net framework. dvs. det koster penge til microsoft at køre skidtet.

Når jeg siger "afhængig" er det fordi man til dels godt kan køre de her ting på linux, men det er ikke helt problemfrit.

...Nå, jeg kan blive ved. Håber du kan bruge det.



Indlæg senest redigeret d. 22.10.2010 10:40 af Bruger #14083
Det kunne måske være en god detalje at fortælle hvor du bor henne. Folk gider nok ikke rejse gennem halvdelen af landet.



Lækkert mange mange gange tak for dit svar Henning. Jeg skal kigge på den mulighed hvis jeg ikke kan finde en coach.

Leder efter coach til at lære mig tingene på menneskesprog, med små projekter/opgaver så man benytter sin lærte viden osv. Håber der er en sparringsparter eller coach til mig derude, som gerne vil tjene nogle penge :).




Indlæg senest redigeret d. 22.10.2010 17:08 af Bruger #16216
Det kunne måske være en god detalje at fortælle hvor du bor henne. Folk gider nok ikke rejse gennem halvdelen af landet.


Bor i Brøndby 10 KM fra KBH. Folk kunne jo også skriv en pm :)



t