Vend tabelen om

Tags:    php joomla sql databaser

Hej udviklere.

Jeg er stadig ny til Joomla og databaser. Men jeg har fundet frem til at det er denne del af koden som viser mig en liste over mine kampe i et turnerings modul til joomla. Men den viser de ældste turneringer/seasons først og de nyeste til sidst. Jeg kunne godt tænke mig hvis det var omvendt, da det giver mere mening i mit hovede...

Nogen der kan hjælpe?

Fold kodeboks ind/udPHP kode 
9 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Kan du finde det sted, hvor den fylder i $tournaments ? Jeg tror det er der du skal få det vendt om. Hvis du er heldig, er det en sql sætning hvor du kan lave en descending på en oprettelsesdato eller lignende.1. Du bør nok vende matchen op et sted før du kommer til den funktion.

2. Hvis du ikke kan finde det så prøv at dskifte linje 31 med:

for($i = count($t->matches) - 1; $i > -1; $i--) {

Burde virke, men jeg garanterer intet.Man kunne jo også bare vende arrayet om før man løber gennem det - http://php.net/manual/en/function.array-reverse.php . Vi behøver jo ikke gøre det sværre end det er :)@Brain: er det dette:
Fold kodeboks ind/udPHP kode 
???

@person: det med
Fold kodeboks ind/udPHP kode 
gav mig det samme output :SIndlæg senest redigeret d. 11.04.2011 16:37 af Bruger #16544
Man kunne jo også bare vende arrayet om før man løber gennem det - http://php.net/manual/en/function.array-reverse.php . Vi behøver jo ikke gøre det sværre end det er :)


Du mener det er nemmere end at skrive "Descending" på et sql statement? ;-)Man kunne jo også bare vende arrayet om før man løber gennem det - http://php.net/manual/en/function.array-reverse.php . Vi behøver jo ikke gøre det sværre end det er :)


Du mener det er nemmere end at skrive "Descending" på et sql statement? ;-)


Jeg mener det er nemmere med det kode han har givet os her. Jeg aner ikke hvordan sql'en ser ud eller hvor den ligger. Array_reverse er nemt tilgængeligt lige her.Ha, jeg fandt selv ud af en løsning. Jeg skiftede bare:
Fold kodeboks ind/udPHP kode 


ud med:
Fold kodeboks ind/udPHP kode 


Tak for hjælpen Brain, havde aldrig kommet på det selv :)Jeg skal ikke tage æren for den løsning du fik til at virke, da Person var den kloge der ;) Men fint at det fungerer.Indlæg senest redigeret d. 11.04.2011 17:27 af Bruger #9814
Jeg er ikke php nørd, men kan du prøve med:

Fold kodeboks ind/udPHP kode 


Jeg er ikke sikker på at ORDER BY skal stå der, men det er der måske en php gut der kan svare på. Så skal du finde et datofelt på turneringerne som du kan sortere efter og sætte feltnavnet ind hvor jeg har skrevet "datofelt"*edit*
Dem der smider minuser, vil de ikke fortælle hvad jeg har skrevet forkert. Så jeg kan lære noget.....
*edit*Indlæg senest redigeret d. 11.04.2011 16:53 af Bruger #9814
t