Billigt, godt og sikkert betalingsmodul?

Tags:    onlinebetaling betaling

Hvad vil I anbefale af betalingsmoduler til små virksomheder, primært med mulighed for online Dankort-betaling og bestilling/reservation af varer?

Er helt grøn på dette område, så evt. tips og tricks modtages med tak... :D



4 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 3 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
ePay har en fed løsning i deres "Relay-SSL" hvilket betyder at man kan få betalingsformularen på sit eget site istedet for en pop-up, de er iøvrigt meget brugervenlige overfor programmøre og har eksempler i mange forskellige kodesprog.

som Simon skriver, så er en dansk betalingsløsning sikker pr. defination da de skal godkendes i hoved og mås af Nets :-)

overvej iøvrigt at tage Euroline som indløser af Mastercard, visa etc. de er MEGET billigere end Nets og der er ikke så meget ventetid på selve overførslen som ellers kan være op til 35 dage med Nets (ved andet end Dankort)






Har selv solgt et par webshops der har brugt QuickPay, det kan klart anbefales :).



kan anbefale ePay



Det er jo "anbefal en god host" om igen :-)

En betalingsløsning kan være god for én, men elendig for en anden.

Du skriver at du gerne vil have en sikker løsning. Hvis du vælger en dansk udbyder, kan du være helt sikker på at den er sikker - ellers ville de ikke kunne have online-betaling :) Hvis du er i tvivl, kan du kontakte NETS (det gamle PBS) for at høre om den pågældende udbyder er godkendt til en indløsningsaftale.



t