Linux/UNIX, lav c++ af flere filer og kompiler?

Tags:    linux c++ compiler

Hvis man laver et program i c++ hvor at man eksempelvis laver nogle classes i separate filer, hvordan skal man så kompilere dette i terminalen?

Skal man skrive noget specielt for at få de andre filer inkluderet eller den regner det selv ud når den læser i hovedfilen at den skal inkluderer dem (=man skal bare kompilere som normalt)?4 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 1 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Jeg kan anbefale dig enten at bruge et IDE eller Makefile (tjek makefiles på google).Du kan bruge noget i stil med følgende Makefile:

Fold kodeboks ind/udKode 


Så har du dine C++ filer i 'src' biblioteket og kan køre 'make'...så skulle alt blive compilet og lænket. 'make run' vil eksekvere programmet.Indlæg senest redigeret d. 17.02.2012 10:40 af Bruger #2695
Tusind tak, har ikke fået det helt til at virke endnu, men har i hvert fald fået den til at indarbejde de andre filer. Jeg får dog en error, men nu ved jeg da at jeg er på rette vej!Ok...der var et par fejl i min Makefil fra før...den var lidt for hurtigt omkodet fra en C version. Den her er testet:
Fold kodeboks ind/udKode 
t