Inspiration til

Tags:    spil tegning program

Hej.

Jeg er ved at udvikle et spil i app inventor. Jeg er næsten helt grøn som spil udvikler.
De fleste herinde er sikkert mere hardcore programmører og kender måske ikke til app inventor. Det gør nu ikke så meget, for mine spørgsmål er slet ikke til app inventor.

Hvordan designer man de brikker man skal bruge i et android puslespil?
Hvis jeg f.eks. skal bruge nogle "Tetris" brikker. I hvilket program gør jeg så det?
Hvordan laver man et puslespil i det hele taget? Jeg mener, er der nogen der kan give mig en overordnet forklaring på principperne. Er der nogen der kender en guide med eksempler?

Tak for Jeres hjælp og brug af kostbar tid. :-)



2 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Man designer typisk, sine sprites(altså tegninger) i et program som, Photoshop eller Gimp. Men man kan benytte sig af ethvert andet program, der kan gemme enten .gif, .png, eller .jpg filer :)



Hej Espen,

Hvis du leder efter generelle teknikker, så synes jeg du skal tage et kig på http://www.gamedev.net de har en masse gode artikler omkring det at lave spil. Efter hvad jeg kan se så er der kommet en "Creative" afdeling hvilket måske har det du søger efter. Ellers så er der nok nogle stykker herinde, der har prøvet at lave en spil eller to for sjovt i tidens løb. :)

Edit: Selvfølgelig skal du også lige have et link til en artikel omkring android starter tutorial :) http://www.rbgrn.net/content/54-getting-started-android-game-development



Indlæg senest redigeret d. 31.03.2012 09:42 af Bruger #6559
t