Leder efter en stærk keylogger

Tags:    c++ keylogger

Titlen siger det meste, jeg søger en stærk keylogger.

Den skal være undetectable af de fleste av's
Må gerne kunne krypteres inden afsending til en anden PC.
have ftp/email funktion
Have en autodelete efter X antal logs sendt.
altså gerne selvskrevet.

Har set på Spytector men ved ikke helt? De virker lidt for "gode" til atvære sande på www.spytector.com
Betaling er selvfølgelig et must i dette tilfælde og vil forekomme hvis det rigtige bud og program dukker op.


Mvh Alex



8 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 4 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
<slettet>




Indlæg senest redigeret d. 26.09.2014 13:07 af Bruger #15788
Det er ret komplekse emner, du nævner, men her er lidt at kigge på. Al nedenstående kan kodes i C/C++ og jeg går ud fra, at du vil gøre det på en Windows maskine.

Key logging kan gøres med SetWindowsHookEx (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms644959%28v=vs.85%29.aspx ).
Ret simpelt og mange programmer gør den slags, men det kan ses af Antivirus...om de reagerer på det, ved jeg ikke, for som sagt så er det ret normalt at hooke ind i systemet på den måde, men ellers må du nok ind i kernel space og udvikle en driver og så vil jeg anbefale denne bog: http://www.amazon.com/Rootkits-Subverting-Windows-Greg-Hoglund/dp/0321294319

Kryptering er en videnskab for sig men Windows har et API til den slags: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa380255%28v=vs.85%29.aspx

FTP ligeså: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa384180%28v=vs.85%29.aspx

Sniffere er ret komplekse at skrive direkte i Windows API'et, men nogen har været flinke at lave PCAP: http://www.winpcap.org/

Tror det var det. Jeg kan ikke hjælpe med et komplet eksempel.



Indlæg senest redigeret d. 09.04.2012 15:34 af Bruger #2695
nu ved jeg ikke, men opfordring til ulovligheder lyder ikke som noget der er/burde være lovligt på udvikleren ... er måske bare mig der har den holding :/?



Det er heller ikke ulovligt, jeg overtræder ikke og har ikke intention om at overtræde persondatalovgivningen eller andre former for love.



Det er heller ikke ulovligt, jeg overtræder ikke og har ikke intention om at overtræde persondatalovgivningen eller andre former for love.


Nu anses de fleste anvendelser af keyloggere jo som ulovligt - så hvis du står i det tilfælde hvor du vil benytte den til ikke ulovlige ting, kunne det måske være en ide at nævne hvad du vil bruge den til for at få folk til at hjælpe dig.



Vær nu ikke så mistroiske.

Alexander vil bare gerne betale for en keylogger, der bl.a. understøtter krypteret datafasendelse og selvdestruktion, så han kan "få forståelse for keyloggers og hvor let det egentligt er at blive keylogget uden at blive straffet".

Med 3 spørgsmål på en uge er det vist også lidt en hastesag at opnå denne forståelse, så vær nu lidt hjælpsomme.

Hvis det så lød som om det var forståelse og uddannelse han var ude efter ville jeg kunne forstå det, men den måde han skriver det på er det jo direkte et program han leder efter.

Hvis det vitterligt er for, at lære og forstå, så burde han spørge ind til emnerne ... f.eks. "hvordan koder man et program i xxx programmeringssprog der kan aflæse hvad brugeren indtaster", "Hvordan koder man et program der sender en fil via FTP"




Hvis www.spytector.com programmet kan, hvad du kræver, hvorfor tager du så ikke bare det ?

Det vil med garanti være LANGT billigere end at få nogen til at lave det til dig.



Mange tak for opbakning metoowas, da det nemlig er formålet at jeg vil læse til datamatiker, hvor det kræver at vi koder i java vil jeg gerne have baggrundsviden ang. keylogger jeg leder ikke efter "PROGRAMMET" men VEJEN fra kode til program jeg er interesseret i opgbygningen af keylogger og hvor LET det egentligt er at keylogge andre.

Jeg vil gerne vide hvilket program jeg kan skrive en i.
Jeg vil meget gerne vide hvilket program jeg endvidere kan kode i . (c++)
Jeg ville meget gerne have viden omkring funktionen af en keylogger
Og hvor let det er at lave en der ikke kan ses af Antivirusser
Og hvordan man kryptere den så den slet ikke kan læses af av eller andre former for software....

Jeg er også intresseret i Trafficsniffer..
Jeg starter snart på at lære c++ men det ville give mig så meget bare at forstå et program og jeg aner ikke hvad det skulle være udover en keylogger...

Når jeg hopper direkte til C++ har jeg fået at vide at det ville være lettest for mig (som person) at forstå et færdigkodet program og ikke nok med at den registrere keystrokes så er det videreudviklingen af selfdestruction+ftp/email funktion for mig at se en umulig programmering derfor vil jeg gerne se den!..

Håber i kan hjælpe mig mvh alexander!



t