Lidt feedback/forslag til idé

Tags:    raspberrypi linux xbmc

Hej Udviklere,

Jeg ved godt dette ikke er den typiske diskussion herinde, men kunne nu alligevel godt tænke mig at dele en lille idé jeg går og leger med i øjeblikket og høre, om jeg kan få lidt feedback eller måske nogle forslag fra jer herinde.

I forbindelse med at jeg skal flytte, har jeg fået et "behov" for et medie center, men da den slags jo alt sammen koster penge, og penge ikke er noget jeg har for mange af som studerende, måtte jeg tænke lidt i nogle andre baner.

Jeg har derfor bestilt mig en Raspberry Pi og har tænkt mig at lege lidt med XBMC som Medie Center software for at få det til at fungere.

I kan læse alle mine planer herinde: http://simon-smith.dk/teknik/billigt-medie-center-med-raspberry-pi-og-xbmc-165

(Jeg undskylder at indlægget står der to gange - jeg gik i gang med at lave temaet for noget tid siden og opdagede først i går, at der stadigvæk var lidt problemer med det)

Jeg vil naturligvis også lave et opfølgende indlæg når jeg får det prøvet af. Har lige fået besked i dag om, at min Raspberry Pi er afsendt og skulle være fremme i løbet af 5 hverdage :)

Alle kommentarer modtages meget gerne :D



Du må endeligt melde tilbage hvordan det går, har nemlig selv overvejet noget lignende.



Til yderligere inspiration/information, er følgende links måske relevante:

http://linuxin.dk/node/20034
http://www.version2.dk/blogs/peter-toft

Peter Toft har skrevet en del om sine erfaringer.



^Specifikt http://www.version2.dk/blog/raspberry-pi-med-xbmc-det-koerer-vildt-godt-45887 :)

Held og lykke med det, sådan noget er altid spændende.



Lyder jo meget spændende. Nu ved jeg ikke hvad din Linux ekspertise er. Men hvis du har brug for hjælp på den front så skriv gerne til mig.



t