Vurdering af i-creative.dk

Tags:    webdesign

Hey alle...
Kunne godt tænkte mig lidt vurdering på: http://www.i-creative.dk
Hvad kunne gøres bedre, evt ideer til ny funktionalitet, samt hvad skulle der til for at du vil bruge sitet?



4 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Hejsa Nicky

Umiddelbart et fint tiltag.
Lige når man kommer ind på siden så mødes man af en popup hvor vinduet ikke er højt nok - hvilket meget hurtigt ødelægger billedet af gennemført.
Noget andet er når man ser et design og gerne vil til denne side så kan man ikke nemt gøre det via den popup der kommer når man vælger et design - det ville jeg personligt gerne have fordi det faktisk ikke var så nemt at finde ud af hvordan man kom ind på den side der blev fremvist.

Så har i en oversigt på billige webhoteller hvilket jeg ikke helt kan få til at passe sammen med fremvisning af webdesign?

Men ellers fede effekter, overskuelig og synes faktisk det er en ret fin side.



1 Jeg hader når folk udnævner deres egne hjemmeside til at værre danmarks nummer 1 inden for et eller andet.

2 skal der ikke lidt farver på facebook, twitter og subscribe ikonerne ?

3 syns link 2 øverst "Billig webhosting/webhotel" virker lidt mærkeligt. Det ville jeg nok fjerne derfra.

4 på http://i-creative.dk/tilfoj-dit-projekt er der lidt fejl med æøå.
"For at oprette et billede, udfyld f?lgende felter:"...

5 på http://i-creative.dk/tilfoj-dit-projekt står både Projekt Indhold og Portfolio Manchet ligesom om man skal beskrive det to gange.
Bedre kun at skulle beskrive det et sted.

6 på http://i-creative.dk/tilfoj-dit-projekt under "Video Settings". Det fatter jeg ikke så meget af og det er kun noget man kan indsende en gang åbenbart, ville det ikke være bedre man kunne nå og rette i det ?

7 fejl igen med æøå når man har indsendt : Tak, "Dit projekt er nu blevet indsendt, og vil afventer p? at blive godkendt af en administrator"

8 Hvis jeg går ind på Nordisk Film Tv billedet for eksempel så kan man ikke umiddelbart se noget link til at komme ind på Nordisk Film Tv hjemmesiden. Jeg ser nu at det stå ude til højre. Det ville klart være bedre og skriv alt infoen neden under billedet i midten og eventuelt gøre billedet til link til Nordisk Film Tv hjemmeside.

9 syns du skulle lave teskten "Har du lavet et lækkert website?" om eller bare fjerne det.
Ville det ikke bare være bedre at de andre brugere bedømme om de syntes det er godt ved at give stjerne i stedet for at du kun vil have lækre hjemmesider tilmeldt, det lyder jo lidt som en klub hvor alle ikke er velkomne.

Nå men jeg har tilmeldt min hjemmeside så venter jeg spændt på at kunne komme ind og give den 10 stjerne selv :)



Jeg har umiddelbart lidt problemer med sitet hvis jeg besøger det på min smartphone. Jeg kan ikke få lov til, at lukke modal vinduet.



Jeg synes bestemt hjemmesiden ser fin ud, og smart ide med fremvisning af Danmarks bedste design som inspirations kilde til andre.

Fortsat god weekend.



t