BB understøttelse i code

Tags:    udvikleren.dk forslag

lille bug i code tag
når der kopieres noget inde fra et code tag, eks hele coden, forsvinder indrykningerne :( under FF, under IE er der indrykninger, men der er også linje nummereringer med :( , har ikke tested med andre browsere

ønsket nyt BB tag
[color=rrggbb]Tekst her[/color]

forbedring til code tag.
kunne det lade sig gøre at få understøttelse af følgende BB coder i code tag'et:
b, s, color
dette vil gøre det nemmere at fremhæve ændringer man laver i en brugers code




Det med kopiering synes jeg også er træls. Den direkte måde er nok browserafhængig om den hvad den gør med teksten, f.eks. fjender indrykning. Nogle sider har en knap man kan trykke på for at kopiere korrekt til udklipsholderen.

Problemet med BB tags i koder, er hvordan ved den hvornår du ønsker det fortolket som BB-tag og hvornår du gerne vil beholde det som det står?

Tag f.eks. noget grimt c kode:
Fold kodeboks ind/udC kode 




Indlæg senest redigeret d. 17.11.2012 17:29 af Bruger #14645

Nogle sider har en knap man kan trykke på for at kopiere korrekt til udklipsholderen.

har også set det flere steder, til udklipsholderen elller som fil, klart en brugbar løsning


Problemet med BB tags i koder, er hvordan ved den hvornår du ønsker det fortolket som BB-tag og hvornår du gerne vil beholde det som det står?

du har ret, det kan være et problem, på eksperten.dk, hvor det er understøttet, tolker man alle [x] som BB code hvis der var en BB code der hed det, hvilke kan være temelig irreterende når man er vandt til at bruge i (også understøttet her) som tælle variabel i løkker, og arbejder med array
her vænnede man sig til ikke at bruge i som tælle variabel ifm array, og generalt undgå tekst i code (div) tag'et der kunne tolkes som BB code, hvis det ikke skulle være det, sjældet et problem.




Jeg synes generelt at det kunne være fedt hvis vi her på forummet kunne benytte os af Markdown i stedet for BBCode der døde fra en dekade siden, sammen med bulletin boards.



t