IT ungarbejder

Tags:    job udvikling web-udvikling

Hej kære udviklere!

Jeg har længe gået med disse tanker;
Som ung studerende (STX), hvad er mulighederne så for et IT-job hos et mindre firma?
Jeg kunne ekstremt godt tænke mig at spendere en del af mine ledige timer på at udvikle, og samtidigt tjene nogle håndører.
Jeg er kun 16 år ung - fylder dog 17 til marts. Jeg har ikke store tanker om lønninger - ikke ligefrem timeløn, men nok nærmere beløber for færdige projekter.

Jeg har specialiseret mig meget inden for web-programmering de seneste par år, og jeg føler mig rigtig godt hjemme i det. Primært PHP og JavaScript (backend/frontend). Jeg har også en del andre sprog på bagen, dog ikke på nær så "højt" niveau, som mit PHP og JavaScript.

Det jeg ønsker at vide, er hvad mine odds er for at blive sat i betragtning, hvad det yderligere vil kræve af mig for at blive set, og om der er folk jeg bør kontakte?

Mvh. Nicklas Møller



1 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
umiddelbart vil jeg vurdere dine odds til at være meget små, da det at kunne lidt programmeringssprog ikke er nok i sig selv, specielt ikke når du ikke har en uddannelse.

Du skal altså ud at vise arbejdsgiveren hvad du kan og hvad du har lavet førhen, før han begynder at vurdere om du skal have et job som udvikler.

Hvis du har lavet en hel masse gode ting, og du har dem med på dit CV, så er chancen pludselig meget større, men ellers tror jeg at chancen er minimal.

Hvis du derimod ikke rigtigt har lavet noget før, eller kun har halvfærdige projekter liggende, skal du hellere finde et almindeligt job, også begynde at bruge noget fritid på at få udviklet en applikation fra ide til implementeret system. Hvis du kan få andre med ind over, så du viser at du kan samarbejde er det faktisk kun et plus.

Du kan også hvis du har mod på det blive freelancer, men dette er ofte små projekter/opgaver, og du vil ikke når du studerer ved siden af blive tilknyttet en virksomheds projekt med mindre at det er fordi du skal udvikle små opgaver for dem. Her er amino et udmærket sted at starte.



Indlæg senest redigeret d. 26.11.2012 22:13 af Bruger #4487
t