Søger: Super programmør til partnerskab

Tags:    programmering partner cms job opslag

goddag til alle jer på Udvikleren.dk

Først beklager jeg lige, at jeg ligger så hårdt ud - Og søger efter partner herinde, som det aller første. Jeg står dog i en situation hvor der gerne må gå lidt hurtigt.

Jeg står med et projekt, som jeg mangler en partner til - Har lavet en del fodarbejde omkring det, og der er estimeret et overskud, for første år, på omkring 300.000, efter der er betalt løn til begge partnere, lønnen til partnerne sat lavt, til 20.000 i måneden før skat, og med andel i overskuddet.

Vil melde klart ud fra start, at der ikke vil være nogle penge at hente, før programmet er lavet færdigt og der er begyndt at være salg i det.
Det er dog ikke en program der kommer til at flere måneder at lave, men nogen tid vil det tage.

Jeg kan selv stå med markedsføring, salg og webdesign - Dog regner jeg med at hvis det er en 50/50 fordeling, så skal partneren også være med ind over noget af det andet - Så det er ikke noget med at man kan lave programmet, og så skovle penge ind i et par år.

Lover ingen guld og grønne skove, det bliver hårdt arbejde i starten - Men ud fra markeds analyse samt rundspørge ved potentielle kunder, så er det uden tvivl noget der kan være en fornuftig fremtid i.


Hvis du sidder med, hvad du selv ser som, gode programmerings evner - Måske oven i købet inden for både CMS programmering af en art og objective C. Og kunne du tænke dig at deltage i en projekt, som måske kan føre til en fornuftig indtægt (fuld tids arbejde)
Så vil jeg meget gerne høre fra dig -

Din alder er ikke af nogen betydning (Er selv 31 eehhmmm 32)
Du må meget gerne bo i midtjylland
Du skal være moden, og være indstillet på at det kræver arbejde at tjene penge.
Og så skal der også være plads til lidt humor.





4 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 1 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Kan du eller vil du stå for markedsføring og webdesign?

Hvad er det for et program du omtaler? Hvad er idéen?

Hvad skal programmøren lave?

For en fuldtidsansat programmør der også ønske at tjene til levebrødet, kan ikke afsætte 37 timer ekstra om ugen. Hvad er forventningerne?

Hvordan sikre du salg? Er det ikke vanvittigt at starte på at sælge efter at programmet er færdigt? Hvad med at udvikle en prototype og så sikre dig salg på baggrund af den. Det giver også indikation af om der er et marked for produktet.



Indlæg senest redigeret d. 13.03.2013 14:35 af Bruger #10216
"Kan du eller vil du stå for markedsføring og webdesign?"

Jeg har to uddannelser, samt erhvervserfaring indenfor både design og markedsføring, samt flere års erfaring med SEO


"Hvad er det for et program du omtaler? Hvad er idéen?"

Der er tale om et specialiseret CMS, med et tilknyttet APP der skal køre på Ipad eller Iphone, som vil spare en kundegruppe for et stort antal arbejdstimer, og derved give dem en effektiv besparelse.


"For en fuldtidsansat programmør der også ønske at tjene til levebrødet, kan ikke afsætte 37 timer ekstra om ugen. Hvad er forventningerne?"

Jeg har ikke nogen forventning om, at en eventuel interesseret partner, skal smide alt hvad denne har i hænderne - Selvfølgelig er det da ønskeligt, hvis det er muligt for en partner, at ligge lige så meget tid i det, som jeg selv kan gøre, men ikke et krav - Overskudsfordeling vil selvfølgelig være afspejlet i hvad der bliver lagt i det.
Men har da en ide om, at der også sidder nogle programmøre derude, som for øjeblikket er på dagpenge eller lignende, og derfor har mere tid end en der er i en fuld tids stilling, også uden at denne ikke skulle beside de ønskede kvalifikationer.


Hvordan sikre du salg? Er det ikke vanvittigt at starte på at sælge efter at programmet er færdigt? Hvad med at udvikle en prototype og så sikre dig salg på baggrund af den. Det giver også indikation af om der er et marked for produktet.

På nuværende tidspunkt, har der været 5 potentielle kunder med indover, for at diskutere hvad et sådan program skal kunne. Og de er alle interesseret i et købe programmet, hvis det lever op til det der er blevet diskuteret, både hvad angår funktionalitet og pris.
Men jeg vil ikke gå ud og binde mig på et salg, før end jeg står med et produkt, som jeg selv er tilfreds med, og slet ikke uden at stå med en programmør, som vil kunne lave produktet.
Der er marked for produktet, det er allerede afklaret - Og da det ikke er et kæmpe program, som vil tage år at udvikle, så vil en prototype take ca. lige så lang tid at lave, som det endelige produkt.



Håber jeg har besvaret dine spørgsmål, ellers er du velkommen til at skrive igen :)




Så det er et CMS der også kan bruges fra mobiler/tablets?

Jeg har hørt at Drupal 8 (som skulle komme senere på året) kommer til at være meget mobilvenligt så man kan administrere sine hjemmesider på farten, hvad gør det her projekt bedre? Kan det mere en Drupal 8 ville kunne eller vil det have andre features der er attraktive?

Jeg er bare nysgerrig hvorfor det her vil være bedre end opensource. :-)

http://groups.drupal.org/mobile/drupal-8

Mvh. Andreas Voss



Har faktisk tænkt på at det skulle/kunne laves med Drupal -

Siger heller ikke det er nødvendigt at lave en CMS helt fra bunden. Produktet vil give en betydelig besparelse i tid, for den enkelte forhandler, indenfor en bestemt branche.

Det er som sådan ikke noget revolutionerende ved selve CMS delen, men måden det bliver brugt på, samt opsætningen af CMS så det passer specifikt til denne brance.



t