SEO - hvordan fungerer det?

Tags:    seo wordpress google

<< < 12 > >>
Hej Udviklere

I må meget gerne sige at det er et dumt spørgsmål, men jeg er lidt uviden omkring alt hvad der hedder SEO. Jeg har læst en masse snart om emnet og har set nogle Tutorials, men jeg er blevet lidt i tvivl om noget.

- Er det den side med mest trafik, eller den side der er bedst søgemasine-optimeret der rangerer højest. Min WORDPRESS-side er lige startet op igår så der har ikke været nogen trafik på, men skal jeg bare koncentrerer mig om at få en masse trafik på, eller bare fortsætte med SEO, hvis min side skal rangere højere i google???



Indlæg senest redigeret d. 19.09.2013 17:53 af Bruger #17516
20 svar postet i denne tråd vises herunder
12 indlæg har modtaget i alt 64 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Selvfølgelig har et sites trafik noget at gøre med hvor højt det bliver vægtet, eller, jeg skal i hvert fald have bevist at google ikke benytter alt sit data fra analytics -> besøgende så vel som bounce rates.



Hav noget godt og spændende indhold på din side. Det er klart det bedste SEO du kan lave.



Jeg har ikke styr på SEO, men kan da fortælle dig at skabe en masse traffik ikke vil hjælpe.

Google og andre søgemaskiner kan jo ikke se hvor meget trafik du har, de kan se det hvis der klikkes på et link der er fra deres søgemaskine.



Vil du have et lidt alternativt indblik i SEO (og læse om, hvorvidt det altid er den bedste ide kun at fokusere på, at skabe det bedste indhold), kan du også klippe forbi Viperchill. Den mest lav-praktiske tilgang og introduktion til SEO, synes jeg dog Pat Flynn fra SPI giver. Det er i hvert fald de 2 steder jeg ville starte hvis jeg var dig.



Jeg fatter ikke helt Jeres dårlige karma'er, først tjekker man kilden i youtube videoen, som er google -> og hvad ville der ske med google analytics hvis folk vidste det. Desuden kunne man læse kommentarerne under video'en.

Samtidigt var mit spørgsmål ikke om GA gav bedre PR, men om det gav højere rangering. 2 vidt forskellige ting imo.

Desuden er videoen fra 2010, altså før googles panda release med user metric, nogen siger op til 20%.

Så fk Matt Cutt's og hvad der ellers bliver skrevet om fra google's side, hvis en person tror at google ikke benytter deres enorme database til at give bedre resultater på serp's for de mest besøgte websites og længe varende besøg, mener jeg de er naive.

Her i 2013 er diskutionen, om google +1 også påvirker - de lever forhelvede af at sælge bruger data, forfor skulle de ikke bruge det selv.

"Jeg har ikke styr på SEO, men kan da fortælle dig at skabe en masse traffik ikke vil hjælpe."

-> det lyder fandme også troværdig først at sige man ingen kendskab har til SEO, men bagefter pointere at man er sikker i sin sag.



SEO er en blanding af det hele. Det kræver både onsite optimering samt tilgående links og trafik udefra. Jeg har ikke tænkt mig at gennemgå hver eneste punkt man kan optimere som nogle af de andre har skrevet.

Jeg vil bare give dig 2 link fra en af Danmarks Veteran SEO eksperter. Her kan du downloade deres e-bøger i light version.

http://www.seo-lex.dk/download-light.html
http://seo.demib.dk/gratis-seo/

Held og lykke



SEO involverer idag rigtig mange forskellige indsatsområder. Spørger du Google idag, så vil de sige, at du blot skal skabe godt indhold for at få gode rankings. Realiteten er dog, at dette langt fra er en garanti og mulighed for alle.

Vi er alle forskellige, også forretningsmæssigt. Sagt på en anden måde, så vil "Earned links" være en langt mere attraktiv tilgang til SEO for nogle firmaer, imens "Acquired links" stort set er den eneste for andre. I de fleste tilfælde, vil der dog kunne arbejdes med begge linkbuilding taktikker. Links er idag fortsat, den vigtigste parametre, hvorfor der sjovt nok, også bliver manipuleret så meget med dem.

Her er også 2 SEO blogs jeg skriver på, hvor du kan hente tips og guides på området:
http://www.citona.dk/blog/
http://www.jesper-damtoft.dk

God fornøjelse.

Hilsen Jesper





Indlæg slettet af admin/co-admin!




Indlæg senest redigeret d. 10.03.2014 21:28 af Bruger #19860
Sry sent svar, men fuldstændig enig med Dan, semantisk opsat data der "konstant" bliver beriget med frisk og tidssvarende indhold..



@Jokke Jensen
http://www.youtube.com/watch?v=CgBw9tbAQhU et svar fra Google.



<< < 12 > >>
t