Bedste CMS til min side?

Tags:    cms

Hej Udviklere!

Jeg har et spørgsmål vedrørende Content Manegement Systems.

Jeg skal bygge et avanceret site der skal indholde stort databasesystem med mange brugere og roller. Der skal være bagindgang til admin login og der skal være et avanceret coin system, content posting af brugerne og generelt lidt avanceret.

Hvilket CMS vil I anbefale til mine behov?Du vil nok kunne nå en lang del af vejen med Wordpress og en masse forskellige plugins. Hvis det ikke er nok kan det være du skal kaste dig ud i Drupal hvor du helt sikkert ville kunne udvikle det du søger.Hvad kræver Drupal at man skal kunne?

Og kan du anbefale Joomla?php fusion kan også godt anbefales, det har en del år på bagenDrupal kræver, at du kender til udvikling med PHP.

Jeg kender ikke så meget til Joomla. Men det er min forståelse, at det er meget fint til udviklingen af almindelige websites. Og nok ikke er helt stærkt nok til en ting som er lidt mere komplekst og som det lyder til er hvad du vil igang med. Men hvis der er andre der ved mere end mig. Så sig endeligt til. Jeg har ikke ret meget erfaring med Joomla.t