Søger fast udvikler i vores team (Prestashop)

Tags:    prestashop php webudviklere

Håber at det er i orden at skrive denne besked i forumet. Men ser det som en oplagt mulighed for at komme igennem til en masse kompetente udviklere.

Den fremadstormende online skibutik, Blacksnow.dk, er på udkig efter en programmør, som har lyst til at blive en del af et ambitiøst og arbejdsomt team. Vi er på udkig efter dig, som har lyst til at indgå som partner i vores virksomhed og være en del af en fortsat rivende udvikling.

Lidt om Blacksnow.dk
Vi er en forholdsvist nystartet online butik, som går ind i dens tredje år. Teamet og ejerkredsen består af fire unge mænd i midten af tyverne, som brænder for e-handel, samt ski og snowboard. Blacksnow.dk er online forhandler af luksus ski- og snowboardudstyr. Vi har gennem vores første tid fået opbygget en større og loyal kundekreds på et købestærkt og udstyrsfixeret marked. Vi har i øjeblikket udvidet til Sverige, og håber på at udvide til resten af Norden indenfor de næste par år.

Vi har store ambitioner for butikken i fremtiden. Vi er rigtigt stærke indenfor content, kundeservice, SEO, adwords og markedsføring, men mangler dig som er stærk indenfor programmering, så vi kan få realiseret de mange ideer og forbedringer som vi ligger og roder med.

Du skal have erfaring indenfor:
• Frontend og backend udvikling
• PHP / HTML5 / CSS
• Lyst til at investere for at indgå i partnerteamet / arbejde sig ind.

Vi håber på at høre fra dig, og er klar på at give dig et dybere indblik i vores butik, planer for fremtiden og regnskab. Har du ambition om at prøve dig af som selvstændig og blive en del af vores team, synes vi du skal skrive en mail eller give os et kald.

Med venlig hilsen

Martin, Christian, Jens Jakob og Lasse

Blacksnow.dk




t