PHP / Magento programmør søges HASTEE

Tags:    magento php

Hej Udviklere

Jeg leder efter en dygtig programmør, som kan udvikle på vores nuværende side.

Der er tale om en lidt mere avanceret løsning.

Forretningerne har deres eget log ind på selv webshoppen. Her er der lavet en formular, hvor de kan oprette deres produkter. Hertil skal der laves at de fx. kan vælge en sko i rød og i str. 38 og samme sko i str. 39 i grøn mv. Disse elementer skal florere til Magento og igennem et lagersystem.

Er der nogen som kan hjælpe?

Skriv til info@koegeshoppen.dk

Mvh

Maja



3 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Administratorpanelet i Magento har mulighed for at gøre dette, er der nogen bestemt grund til at du ikke kan benytte dette, til at oprette produkter?



Det er fordi der er blevet udbygget et log ind til forretningerne på selve vores shop og ikke i Magento, hvor der florerer denne bygget produktformular. Det er her det skal kodes. Men menes også det er ligetil?



"Ligetil"..?

Magentos administratorpanel indeholder denne feature, men at skulle lave kode den samme feature selv er ikke ligetil nej. Der er mange dele i denne feature der gør at det ikke er trivielt sådan lige at udvikle:

Først og fremmest skal der være noget produkt generel data (navn, varenummer) som skal være korrekt udfyldt, og dertil kommer at der skal være mulighed for at det skal være et konfigurérbart produkt, som gør det muligt at lave flere underprodukter (fx. farve, størrelse, osv), som skal kobles på et lagersystem.

Jeg vil estimere det til at ville koste over 20.000 kr. at udvikle, hvis ikke mere.



t