certificatfejl bl.a. netbank, google osv.?

Tags:    certifikater fejl https

Hej alle

Jeg får certificatfejl på alle sider jeg modtager :/ hvorfor gør jeg det pludselig. Det gælder også hvis jeg besøger danske bank, google, facebook osv.

Når jeg klikker på certifikatdetaljer på den enkelte sider kan jeg se hvad det er der giver fejlen. Den siger noget med:

- grundlæggende begrænsning
- nøgleanvendelse

disse to fejler.

når jeg besøger siderne og klikker på hængelåsen ved browseren siger den at den er krypteret osv, men så siger den er der er ressourcer på siden som ikke er sikre, og at informationer kan opsnappes af andre under transporten.

Kender nogen fejlen?



3 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Jeg har selv oplevet certifikatfejl, hvis uret på min computer ikke gik rigtigt (altså et par dage bagud fx). Selvom det på de fejlmeddelelser du får ikke lyder som om, at det er det der er fejlen, så kan det da være værd lige hurtigt at tjekke.



Du har tydeligvis et konfigurationsproblem på din pc, hvis man sammenholder dette indlæg du har lavet en tidligere tråd du også har lavet om næsten samme problemstilling:

http://www.udvikleren.dk/forum/46014/localhost-venter-fejl-https/

Jeg har ikke en løsning - andet end en geninstallation!




Hej Mykremin,

Jeg formoder at du bruger Windows. Prøv at start programmet certmgr.msc - åben start, og søg efter det, så dukker det op.

Klik ind under Trusted Root Certificates Authorities, og klik Certificates. Kan du her finde blandt andet GlobalSign, GeoTrust Global CA og DigiCert High Assurance EV Root CA?

Dette er blot tre af mange certifikater der burde være tilgængelig på din PC. Min umiddelbare tanke er at dine certifikater er blevet afinstalleret for some reason.



t