UDVIKLER SØGES TIL STILLING SOM PARTNER I NYSTARTET ONLINE VIRKSOMHED.

Tags:    hjemmesideudvikling webdesign samarbejdspartner

PARTNERSKAB – JOB – KODNING – PROGRAMMERING – DESIGN

UDVIKLER SØGES TIL STILLING SOM PARTNER I NYSTARTET ONLINE VIRKSOMHED.

Jobtitel
Partner med ansvar for udvikling og drift af virksomhedens online platform.

Jobbet - Arbejdsopgaver
- Udvikling af virksomhedens online identitet herunder design og grafik.
- Inkorporering og oprettelse af frontend til eksisterende database
- Løbende drift og udvikling af virksomhedens IT.

Partner
Vores næste partner elsker at udvikle hjemmesider både mht. Grafik og programmering. Han er på ‘the bleeding edge’ og kan med stor kreativitet løse simple såvel som svære problemstillinger inden for aftalt tid.
Motiverede kandidater vil gøre en forskel i virksomheden. Du får det udførende ansvar for virksomhedens online identitet og udvikling af platformen som virksomheden baserer sig på. Du skal i samspil med de to øvrige partnere træffe mange beslutninger dagligt. Hvorfor du skal være fagligt velargumenteret og effektiv.

Virksomheden
Vores virksomhed vil ændre den måde vores kunder tænker i udvælgelsen af bil og vi går hele vejen for at sikre at projekterne bliver en succes. Vi er placeret geografisk i Odense, hvor vi på nuværende tidspunkt operere ud fra den ene partners lejlighed.

Virksomheden tegnes til dagligt af 2 brødre der begge er igang med længere videregående uddannelser henholdsvis en lederuddannelse indenfor staten og en ba.jur. Begge har erfaringer og relationer til iværksættermiljøet og har bl.a. i fællesskab drevet en online forretning med import af træningstøj.

Kontaktoplysninger
mm@findauto.dk

Startdato
Hurtigst muligt



2 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
I glemmer at skrive om hvad "virksomheden" laver, og hvad lønniveau, man kan regne med.

De fleste som skriver "Partner" herinde mener nemlig "vi har ikke tænkt os at betale dig en skid for dine timer" og det er der ikke nogen, som bider på, måske medmindre opgaven er meget veldefineret og lyder spændende.



Hej Robert

Du har helt ret!

Min besvarelse bliver todelt grundet dit spørgsmåls karakter.

Det som virksomheden vil beskæftige sig med er - at gøre livet lettere for fremtidige og nuværende bilejere.

Dette vil vi gøre ved at simplificere hele ”match making” processen i mellem kunde og rette bil. Dette med baggrund i erkendelsen om at markedet på nuværende tidspunkt er for uigennemskueligt.

Som udvikler vil din rolle være at omsætte ideer og visioner til det produkt som virksomheden vil basere sig på.

En mere veldefineret afgrænsning af opgaven, vil jeg hjertens gerne give dig og eventuelle andre interesserede, hvis du/i kontakter mig på mailen angivet i opslaget.

I forhold til lønniveau, er det sådan som du korrekt og kynisk beskriver "vi har ikke tænkt os at betale dig en skid for dine timer”. Da det er essensen I partnerskabet. Vi bringer alle noget til bordet.

Som udvikler vil du bidrage med den tekniske spidsfindighed og vi vil sørge alt det rundt om. At bogføringen stemmer, at der er penge i kassen, at vi har et netværk af forhandlere, markedsføring osv.

Derfor betyder "vi har ikke tænkt os at betale dig en skid for dine timer”, ikke at du ikke på sigt vil blive belønnet for dit hårde arbejde som medejer af virksomheden, men derimod at du ikke vil modtage timebetaling, da vi som sagt alle sammen bringer noget til fadet.

Jeg håber at det måske præciserede hvad vi mener med ”parter”.

Vh.

Michael




Indlæg senest redigeret d. 10.03.2015 13:19 af Bruger #21122
t