Word kursus for den ældre befolkning | Tror i det kan bruges?

Tags:    feedback

Hej Alle,

Lang tid siden jeg har været på her, men har brug for lidt feedback, og så plejer udvikleren.dk jo at være et godt sted :-)

Jeg driver hjemmesiden NemProgrammering.dk, hvor vi tilbyder gratis videoundervisning til alle der har lyst til at se med.

For nogle uger siden lancerede vi et nyt Word kursus i forlængelse af vores Excel kursus.

Se her: Word Kursus

Kurset er nok mest rettet til den ældre del af befolkning, da lang de fleste yngre mennesker idag har ret godt styr på Word.

Men hvad synes i om det? Tror i det er noget folk vil bruge? Hvordan kan man evt. markedsføre det?
Der findes allerede Word kurser på nettet, men de koster alle sammen penge...det her er gratis :D



Indlæg senest redigeret d. 30.06.2016 15:46 af Bruger #16529
Man kan evt. oprette indlæg i et forum hvor man bruger ord og sætninger som "word kursus", "excel kursus" og "gratis"...det skal nok give lidt til ens google rank.



Altså i betragtning af produktet allerede er lavet har i vel lavet en føler på om der er nogen der er interesseret og derfor vel nærmest svaret på dit eget spørgsmål om det kan bruges.



Hej Thomas.

Jeg har kigget rigtig meget på NemProgrammering.dk :) rigtig godt site.

Hvorfor vil du lære den ældre del af befolkning om Word eller bare Office generelt

Vil det ikke være meget bedre og nemmere at lære dem at bruge google´s apps og alt i alt en bedre løsning.

Det er gratis, og virker fra browserne som allerede ligger på jeres computer :)

bare lige en tanke.. :)

Men alle er jo på Facebook i dag, selv de ældre. Adwords og god SEO kender du jo godt. men Facebook Ads tror jeg ville en god platform for din markedsføring.



Indlæg senest redigeret d. 17.07.2016 21:39 af Bruger #21390
Hej Thomas

God idé med IT-hjælp til den ældre del af befolkningen!

Min mor er skolelærer og har et par år tilbage inden hun går på pension. Hun er derfor blandt den generation som sent i livet har fået trukket de digitale tendenser ned over hovedet, i og med at det også er blevet en del af arbejdet. Hun, og mange af kollegaerne i samme aldersgruppe, har haft svært ved at omstille sig til at bruge diverse programmer som bl.a. Word til skolearbejdet, og de kurser som skolerne selv har udbudt, har såvidt jeg har forstået, været meget overfladiske.

Derfor kunne det eventuelt være relevant for dig at målrette dig mod skolelærere, da disse bruger bl.a. Word som en fast del af deres arbejde.

God vind med siden :)




Mine forældre går ofte på kursus hos kommunen i Excel, Word, Wordpress og meget mere.. Jeg synes det er dybt godnat, men åbenbart er de helt vilde med det.

Så der skal nok være et publikum for det.

Kristoffer



Jeg synes helt klart det er en god idé. Selvom jeg ikke selv har brug for det, så ved jeg med sikkerhed, at der er masser der kunne bruge lidt hjælp. Word bliver jo hele tiden optimeret, og vi begynder også at blive mere og mere afhængige computeren, og de skriveprogrammer vi får tildelt. Det ville derfor være oplagt, at åbne muligheden op, for at oplære folk, der ikke allerede er specielt IT kyndige - God idé!

.................................................

Venlig Hilsen
Simon Hansen
anmelder hos Casinobutler



Indlæg senest redigeret d. 06.06.2017 15:01 af Bruger #21759
t