Bedste CMS-system?

Tags:    cms

<< < 12 > >>
Hej,

Hvis jeg skulle lave en hjemmeside, hvad er så det bedste CMS-system?

Er det stadigvæk wordpress?11 svar postet i denne tråd vises herunder
5 indlæg har modtaget i alt 11 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
hvis vi snakker PHP sproget, ja så er WP (wordpress) nok det mest udbredte, med masser af plug-in.
det har overheldet:
Joomla
tybo3 (bruges primært i virksomheder)
drupal (bruges primært i virksomheder)
------------
.Net
Umbraco
Sitecore.NET nævnte jeg i første indlæg

JAVA baseret
https://dzone.com/articles/top-21-java-based-content
kender ingen af demWordpress er super nemt at lære og du kan tilrette det til næsten hvad som helst, så det får også min stemme, har sat 100+ installationer op indtil videre og bliver stadig imponeret over hvad det system kan.Du bør uddybe mere, hvis du vil have et fyldestgørende svar.

Hvad har du erfaringer med? Kan du programmere eller er du mere til konfiguration og opsætning? Hvad er websitet til? Hvad er dit resursebudget?Jeg synes at WordPress er rigtig godt. Kender ihverfald ikke nogen systemer, der har overhalet det enddnu. Omend det er en webshop eller en almindelige hjemmeside, så kan WordPress klare det. Jeg har f.eks. startet https://secretly.dk/ med WordPress og WooCommerce, og det var super nemt - og synes da også selv det er blevet ganske godt.

Vælger du WordPress, er der også masser af gratis og betalt hjælp at hente til systemet. F.eks. her https://wpmanualen.dk/

Men som andre skriver, så er det en god idé at gøre dig klar, hvad krav du har. Så er det nemmere at vælge systemet.

Held og lykke med din side!Okay. Hvis ikke der er tale om PHP?Tak, Ronny :-)"Det bedste" findes næppe - hver har sine fordele og ulemper og det bør derfor vurderes fra opgave til opgave hvad der egner sig bedst. Sammen med Umbraco og SiteCore indenfor .NET skal nok også nævnes EPiServer og muligvis også Composite C1 (nu Orchestra).det er nok mest hvor ens viden er , men jeg synes wordpress det er nemmeste og der findes ekstrem mange plug in muligheder , så for mig er wordpresses det bedste cms systemJeg synes helt klart Prestashop er lige til at gå til. Det tager ikke mange minutter at få det op at køre, og der er tonsvis af fede themes mm. at vælge imellem. Det er også til at finde ud af fra nybegyndere uden den store viden :)

Mvh.<< < 12 > >>
t