Online kurser i C#/programmering med ECTS point

Tags:    c# selvstudie kuuser

Hej

Jeg har nu været ved at studere C# sproget i nogen tid, men vil gerne have papir på det (i forhold til mit arbejde). Er det muligt at tage et C# online kursus, hvor man samtid får ECTS point for bestået kursus?

Har søgt på nettet, men kan ikke finde noget.

Venligst

Gorm



4 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
du kunne overveje at tage et 4 semester valgfag i C# under datamatiker uddannelsen
https://www.cphbusiness.dk/uddannelser/erhvervsakademiuddannelser/datamatiker/4-semester/#
http://www.eaaa.dk/videregaaende-uddannelser/it-og-teknik/datamatiker/uddannelsen-datamatiker/
tag en snak med skolen om selvstudie
der er også nogle der udbyder aften undervisning (Niels Brock har tidligere gjort ) er nu sammenlagt med KEA såhvidt jeg husker


en bedre læsing er en certificering i C#
der møder du op på et certificerings sted og tager en test (koster test gebyr)
google microsoft certificering c#



Jeg har selv taget flere semestre hos https://www.smartlearning.dk (hed netau dengang) og tog hele akademiuddannelsen i IT. Det giver ects point, men eksamenerne skal selvfølgelig bestås :-)




Tak for svarene. Jeg har sendt en forespørgsel til CPHB da jeg ikke kan se deres online udbud på hjemmesiden.

Mht. smartlearning - Brian-
"
Jeg har selv taget flere semestre hos https://www.smartlearning.dk (hed netau dengang) og tog hele akademiuddannelsen i IT. Det giver ects point, men eksamenerne skal selvfølgelig bestås :-) "

Det ser meget interessant ud. Hvordan er online kursernes kvalitet? Er prøverne relative lette at bestå? Kan du bruge din IT uddannelse til noget?

Venligst
Gorm




Det ser meget interessant ud. Hvordan er online kursernes kvalitet? Er prøverne relative lette at bestå? Kan du bruge din IT uddannelse til noget?

Venligst
Gorm


Det er meget selvstudie - selvfølgelig. Man får udleveret en litteraturliste som skal købes, man logger ind i et forum og får hjælp og lektier. Kvaliteten synes jeg ikke er specielt god. Man skal virkelig være selvmotiverende.

Jeg har arbejdet i it-branchen 18 år da jeg startede på uddannelsen. Så for mig var det efteruddannelse og var ikke spildt. Jeg fik det hele betalt af min arbejdsgiver, så de forventede selvfølgelig også at jeg afsluttede de 3 år fornuftigt.



t