Søger nyt arbejde

Tags:    it

Jeg har i mange år arbejdet med it i en mellemstor it-virksomhed i Vanløse, hvor jeg primært har siddet med udvikling af vores egen hjemmeside - herunder opdateret programmer, installeret software og hardware m.m. Jeg er god til mit arbejde, men jeg har bare aldrig taget mig sammen til at tage mere ansvar, og jeg er desværre nu begyndt at kede mig lidt. Min kone har rådet mig til at skifte job, men jeg er lidt bekvem ved det, da jeg er en lille smule tryghedsnarkoman.
En gammel kollega rådede mig til at kontakte www.laigaard-partners.com - et dansk rekrutteringsbureau, og høre, om de kunne hjælpe mig videre til en ny stilling. De specialiserer sig åbenbart også i itbranchen. Det lyder meget fint, men jeg kunne måske godt tænkte mig at blive anbefalet en anden virksomhed fra en person, som rent faktisk har været ansat der.

Nogen, der kender nogen, der mangler en kompetent it-medarbejder? Det skal helst være en mindre virksomhed, da jeg arbejder bedst i rolige omgivelser.

Vh. Jens



4 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Hej hvad er du uddannet som.



Jeg tror det ligger til den menneskelige natur at være tryghedsnarkoman - hvorfor skulle vi ellers fx så ofte sidde på de præcis samme pladser til frokost? Nogle gange bliver man dog nødt til at finde en anden stol og hvis du selv er begyndt at tvivle på dit engagement og mener du ikke at du, evt i samarbejde med virksomheden, finde tilbage på sporet er det bare om at komme videre.

Rolige omgivelser får du ikke nødvendigvis i en mindre virksomhed - og det kan også sagtens findes i en større. Men det er selvfølgelig individuelt hvad rolige omgivelser dækker over.

Jeg har aldrig selv opsøgt rekrutteringsbureauer, derimod har jeg en profil på linkedin hvorigennem jeg ofte (på godt og ondt) bliver kontaktet specielt af rekrutteringsbureauer. Det kan godt tage lidt tid at opsætte en pæn profil med ens kunnen, referencer, netværk osv men det er et rigtig stærkt sted at være til stede.



Hej Jens
Der er ingen grund til at være flov over at være 'tryghedsnarkoman'. Det er et mærkeligt begreb nogen har skabt for at almindelige mennesker skal føle dårlig samvittighed over at indgå i den danske arbejsmarkedsmodel på almindelige vilkår. Behovet for 'tryghed' er dybt indlejret i alle menneskers natur.
Nå det er sagt, skal det samtidig siges, at det også kan være ganske livsbekræftende at tage nogle chancer en gang imellem. Og måske du er et sted i dit liv lige nu, hvor det at tage en chance kunne være værd at overveje.
Det lyder som om du har nogle kompetencer der er stor efterspørgsel efter, og at der derfor kunne være et kundepotentiale hvis du startede din egen virksomhed.
Jeg køber ofte ekstern service i forbindelse med min virksomhed - især inden for IT/kommunikation - og jeg tror der er en stigende tendens til at virksomheder udliciterer service opgaver I stedet for at ansætte medarbejdere.
Det var blot nogle strøtanker og ikke helt hvad du spørger til i dit indlæg, h´åber dog du kan bruge det til et eller andet. I hvert fald ønsker jeg dig et godt 2017 med mange muligheder!



Hvis han er tryghedsnarkoman så ville jeg nok ikke starte min egen virksomhed. Det kan trods alt være alt andet end "trygt" de første mange år! Er dog enig i din betragtning om at tage chancer. Det kan være meget livsbekræftende at hoppe ud i en helt anden retning end man lige troede man selv skulle i!

Hvis du bare gerne vil i job og ikke være selvstændig, så er linkedin simpelthen det absolut bedste sted at være synlig. Specielt hvis du er udvikler.. De bliver jo kontaktet konstant af rekrutteringsbureauer. Der findes mange guides til at optimere sin linkedin profil, så hvis du ikek allerede har gjort en indsats, så ville jeg starte her! Alternativt kan du jo kontakte nogen bureauer selv.



t