Hastighedsoptimering af hjemmeside

Tags:    hastighedsoptimering wordpress

Hej alle sammen, en af mine venner har lige fået arbejde hos bwin og spurgte i denne forbindelse, om man kunne gøre noget for at gøre deres side hurtigere end det er tilfældet i dag, uden at det skal gå ud over indholdet som sådan. Jeg kan se at der er tale om en ganske almindelig wordpress side, er der nogle der har nogle gode råd til eventuelle scripts, som man kan installere fore at forbedre dette punkt?5 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 4 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
User
null @ 12.02.17 21:58
Arbejde hos BWIN? Det ligner mere en referal-side du lige ville have et link ud til.User
pbille @ 14.02.17 14:43
I har godt nok ikke læst særlig godt op på Google's web guidelines for link-scheming.

Jeg forstår ikke I linker til jeres kunders site, det giver dem kun negativ pagerank. Det bliver betraget som scam, at linke fra et diskussionsforum i keywordstyle. Hvis I er rigtigt heldige, så sætter udvikleren nofollow på atags, så Google ser at det er bevidst.

https://support.google.com/webmasters/answer/66356?hl=en

"Forum comments with optimized links in the post or signature"

"Links with optimized anchor text in articles or press releases distributed on other sites. For example:
There are many wedding rings on the market. If you want to have a wedding, you will have to pick the best ring. You will also need to buy flowers and a wedding dress."

Hvis I skal lave rigtig linkbuilding, så er der altså mange andre måder, som giver markant bedre. :-)

Det største problem I står overfor er hvis nogen anmelder jeres web-bureau som link-schemer, så kan I risikere at alle de domæner I har opkøbt får en ordenlig storvask. Jeg ved ikke hvad Google gør, men kan forestille mig at det bliver rigtig grimt for jeres kunder.

https://www.google.com/webmasters/tools/paidlinkspbilleIndlæg senest redigeret d. 14.02.2017 14:48 af pbille
Et af de bedste plugins til netop dette må være Kraken, den komprimerer dine billeder med mindst 40%. Derudover bør du også finde et godt cache plugin, men billeder er nok særligt relevant for denne side.User
johan @ 13.02.17 21:02
Hej Christan,

Jeg fik en side til at på under 400 millisekunder forleden! Siden er for en boligadvokat her. Der er flere ting man kan gøre for at få en side til at loade hurtigt. Først sørgede vi for at billederne ikke er større end nødvendigt. Derefter brugte vi et cache plugin, som gør CSS filer og javascript filer mere komprimerede.

Men jeg vil råde dig til at skifte til en ny host, for det er det der gør den største forskel.

Johan
JV First
Indlæg senest redigeret d. 14.02.2017 14:46 af johan
Har fornylig gjort det for Voreslaan.dk, krævede ikke det helt vilde. Blot en god server med http2 og lidt basic optimering af billeder og et cache plugin.

Serveren trækker det meste ;)

Anders Søgaard. Udvikler ved Youfront.
Specialister i Shopify og WooCommerce webshops.

t