Billig webhotel

Tags:    webhosting

User
Tor @ 17.05.17 09:17
Hvad er det billigste webhotel jeg kan vælge med dk domæne har selv kigget på suftowns med rabatkupon nogen der kender andre der er billige. På forhånd tak2 svar postet i denne tråd vises herunder
1 indlæg har modtaget i alt 5 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Hej
Man skal altid huske at pris og kvalitet hænger sammen når man skal vælge webhotel.
Jeg har i flere år været tilfreds Meebox kunde og har ikke haft problemer med performance eller sikkerhed på mit website. Her kunne man få et webhotel fra 15 kr. pr. måned. Prisen var rigtig god, men service var langt højere end man ville forvente. Meebox er dog desværre blevet købt af UnoEuro og alt kører nu på deres system, hvilket jeg ikke er speciel fan af. Der er rigtig meget man ikke kan selv og kræver derfor henvendelse til kundeservice.

Hvis jeg skulle anbefale noget jeg stadig har gode erfaringer med, så ville jeg helt klart sige Gigahost. Her får du webhotel fra 29 kr. pr. måned og med adgang til de nyeste PHP-versioner. De projekter som kører hos Gigahost har ikke haft problemer i de næsten 5 år de har kørt hos dem nu. De bruger ligesom UnoEuro en hjemmebygget selvbetjeningsløsning, men du kan langt mere selv. Dog har deres platform den lille svaghed at Lets Encrypt certifikater ikke er understøttet på deres platform. Så hvis man vil have SSL/HTTPS så skal man ud og købe et certifikat.

Et godt råd uanset hvad er ikke at vælge den billigste du kan finde, da der ofte kan være problemer med performance eller sikkerhed på serverne.

Kenneth Hansen

User
mikael @ 01.06.17 10:09
et domæne ville jeg anbefale unoeuro.com , men der står ikke meget om dine behov omkring et webhotel kun billigt så det er svært at sige helt præcist hvad jeg synes er bedste til dig at vælge af de billige webhoteller der findes på markedet

pole danser til polterabend

t