[PHP/GOLANG] Udviklere søger

Tags:    php golang backend

Hej alle,

Vi er et ungt internet of things startup, der mangler backend udviklere. Vi leverer et stykke middleware der gør industrielle maskiner plug'n'play, så det er nemt at få data ud af dem og ind i andre IT systemer. Vi er funded og har stor kundeinteresse - men vi mangler jer!

Vi står og skal bruge udviklere til at portere vores nuværende produkt, primært APIer og anden backend kode, fra PHP til GOLANG. Herefter vil der være opgaver med at videreudvikle på produktet fuld tid. Vi søger minimum 1 senior udvikler med stærk PHP baggrund og med erfaring indenfor GOLANG og lyst til at blive endnu bedre!

Vi ligger i København og kan tilbyde fleksible forhold, højt tempo, global eksponering, fast løn og mulighed for en team lead rolle på sigt for den rette kandidat.

Vi har haft svært ved at finde kvalificerede kandidater, men håber i kan hjælpe os med at finde PHP og GOLANG eksperter til vores team.

Interesserede kan skrive til os her eller på mcs@omnio.net. Hvis i har gode ideer til hvor vi ellers kan lede vil vi rigtig gerne høre fra jer også.

På forhånd tak!Indlæg senest redigeret d. 12.06.2017 14:53 af Bruger #21764
t