Hjemmeside loader ikke særlig hurtigt

Tags:    hastighedsoptimering

Hej Udvikleren

Jeg står i den situation at jeg prøver at optimere hastigheden på min side, så den loader super hurtigt hos brugeren. Jeg kan dog ikke helt finde ud af hvad jeg mere kan gøre. Det drejer sig om siden danautoskrot.dk, der har speciale i skrotbil.

Siden er lavet i WordPress og kører den nyeste version. Derudover er samtlige plugins blevet opdateres og holdes hele tiden opdateret, så problemet burde ikke være i denne kategori.

Ydermere har jeg sørger for at installere WP Super Cache, GZIP komprimering og reduceret mine filstørrelser - i sær på billederne, fordi det ofte driller.

Når jeg kører siden i gennem http://danautoskrot.dk" rel="nofollow">https://tools.pingdom.com/#!/b5yziq/http://danautoskrot.dk fortæller den at det tager 1,4 sekunder. Det skulle jo meget gerne en anelse længere ned.

Under de forskellige menupunkter i Pingdom Tools, kan jeg se flere punkter under "Leverage browser caching". Burde disse ikke være ikke-eksisterende eftersom jeg har installeret WP Super Cache?2 svar postet i denne tråd vises herunder
0 indlæg har modtaget i alt 0 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Fjern noget af alt dit javascript. Det er det, der sløver dit site ned. Siden i sig selv loader hurtigt nok. Men er fyldt med widgets og tools der sløver den.Som Dan siger så loader siden hurtigt, ved mig har browseren typisk nok til opsætning af siden på ½ sekund, og primære billeder loadet inden for 1 sekund. Alle de ting der tager lang tid at hente bliver hentet fra Facebook og Google, nok gennem scripts, og en del af dem bliver først begyndt at blive downloaded tæt på næsten et sekund efter man besøger siden. Specielt dit refill script og google analytics tager lang tid at loade hos dig.Indlæg senest redigeret d. 09.08.2017 15:39 af Bruger #14645
t