Udvikler profil for Bruger #11914

BrugerBruger #11914, 72 år gammel Mail
12
karma
114
forum posts
509
gange online
3.065
profil visninger
15-11-11
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #11914 ?
Tag Karma Rating   Skarpeste bruger Karma
php
12
karma
--> Bruger #10216
2.574
karma


Kompetencer Bruger referencer
Aloe Vera Forhandlerne

Type: Website
Lavet med: Aloe Vera forhandlere og så noget PHP, MySQL, HTML, css osv.
Aloe Vera er Information for forhandlere og Aloe Vera interesserede. Forhandlere kan tilføje sig til sidens forhandler liste, samt skrive artikler om deres produkter. Leder du efter en forhandler tæt på dig, så er det også et godt sted at starte.
Arwo.dk

Type: Programmering
Lavet med: PHP, mySQL, HTML, CSS og javascript
Arwo.dk er en portal for kunstnere og kunst interesserede. På Arwo kan man udstille og sælge sine kunstværker, eller købe andres. Jeg har programmeret serversiden i PHP med mySQL som database, på klientsiden javascript (jQuery), HTML og CSS. SEO af Joachim Løvgaard og design af Thomas Bangsø.
Café Ciffy

Type: Programmering
Lavet med: PHP, mySQL, HTML, CSS og javascript (jQuery)
Café Ciffy er Hjørring bys brede samlingspunkt. Der er plads til alle og Caféen har noget at tilbyde til enhver. Udover de statiske sider ligger der bag siden et CMS som tillader ejerne at skrive nyheder, oprette begivenheder i kalenderen og tilføje billeder hertil. Siden indeholder også et brugergalleri hvor brugerne kan tilføje deres egne billeder samt se andres.
GameGeeks.dk

Type: Website
Lavet med: PHP (Yii framework), MySQL, HTML, Javascript (jQuery)
Gamegeeks er en kvalitets- og serviceminded webshop, som sælger en bred vifte af computerspil. Jeg har programmeret webshoppen i PHP med dertilhørende backend og blandt andet integration med Google E-handel, Facebook og en netværksprinter.
Gratisspil på nettet

Type: Website
Lavet med: HTML (XHTML), CSS, PHP, MySQL, Javascript
En side for dig som ynder at spille gratisspil på nettet. Et stort udbud af helt gratis spil, som forøges hver dag. Som noget helt unikt har vi udviklet en funktioner kaldet "læreren kommer", som kan skjule dit spil, hvis uvedkommende skulle komme forbi din skærm. Så kig forbi, hvis du kan lide at spille gratis online!


Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t