Om Udvikleren.dk

Udvikleren.dk år 2000 Udvikleren.dk har eksisteret siden år 2000, hvor det kom online i Marts måned. Det har alle dage været lavet af Kasper Tanggaard, der også skriver denne tekst, men med hjælp fra en masse forskellige mennesker igennem årene. Derudover er det jo i høj grad et brugerdrevet site, der holdes oppe af alle de aktive brugere der har stillet og besvaret spørgsmål, skrevet artikler og i det hele taget bare tilføjet indhold og liv til sitet.
Udvikleren.dk år 2004 Visionen med sitet har alle dage været at hjælpe folk i gang med programmering, samt hjælpe dem videre når tingene blev udfordrende, men også at skabe et community hvor folk med en passion for kreativt arbejde lavet på en computer kunne mødes og diskutere de emner de brændte for. Derfor blev sitet også hurtigt udvidet med sektioner for grafik og design, samt andre teknologier der var andet end bare programmering.
Udvikleren.dk år 2008 Udvikleren.dk har været igennem utallige versioner og endda flere forskellige platforme, og denne tekst markerer da også endnu en ny version af sitet her i 2011, hvor Udvikleren.dk er lige ved at fylde 11 år. Dette er samtidig den største omstrukturering af websitet indtil nu, hvor en masse grundlæggende ting på sitet ændres markant - en slags ny start, om man vil.

Tak til alle dem der har været med til at gøre sitet så godt igennem alle disse år - keep up the good work!

Til sidst et godt link til dem der er interesserede i Udvikleren.dk's historie igennem årene:

Alle Udvikleren.dk-nyheder postet på sitet
t