Udvikler profil for Bruger #17072

BrugerBruger #17072, 72 år gammel Mail
152
karma
481
forum posts
63
gange online
3.641
profil visninger
31-05-17
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #17072 ?
Tag Karma Rating   Skarpeste bruger Karma
php
42
karma
--> Bruger #10216
2.574
karma
html
30
karma
--> Bruger #10216
493
karma
mysql
17
karma
--> Bruger #10216
587
karma


Kompetencer Bruger referencer
Luksustasker.dk

Type: Grafik
Lavet med: Photoshop
Dette projekt skiller sig ud fra de andre, da jeg her ikke er blevet opsøgt at en virksomhed, men derimod fandt jeg opgaven på en forum. Opgaven bestod at luksustasker.dk ville se hvor meget logo de kunne få gratis. For at se resultatet kan I besøge [url="http://luksustasker.dk"]luksustasker.dk[/url].
Mobildiskotek Creative Spectrum

Type: Website
Lavet med: PHP og MySQL
Dette projekt er mit eget mobildiskotek, som jeg driver sammen med en ven. Vi er startet i midten af 2011 og skulle i den forbindelse have lavet en hjemmeside, som jeg både står for oprettelse og vedligeholdelse af. På sitet har jeg stået for designet, samt for progammering af booking-systemet, der både gemmer data i en database, samt sender os og kunden en mail med de indtastede oplysninger. Mobildiskotek Creative Spectrum er et mobildiskotek der leverer professionel lyd og lys, af høj kvalitet, til en hver event. Uanset om det er en 16 års fødselsdag eller en gymnasiefest.


Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t