Udvikler profil for Bruger #17523

BrugerBruger #17523, 74 år gammel Mail
0
karma
2
forum posts
4
gange online
1.293
profil visninger
01-03-15
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #17523 ?


Kompetencer Bruger referencer
1001 Kjoler

Type: Website
Lavet med: Kjole webshop
Opencart webshop baseret på PHP og MySql. Kjole webshop der sælger andet indenfor galla kjoler, korte kjoler, og lange kjoler.
App Development

Type: Website
Lavet med: Wordpress
Dansk og Engelsk baseret app udvikling på højeste niveau! Udover rådgivning til deres engelske mobile app development afdeling, har jeg bidraget med input til hjemmesidens udformning og indholdsoptimeret en smule hist og her.
Badedragter, Beachwear og Mode

Type: Website
Lavet med: Shop
Igen en shop til kvinder, det er min erfaring der er flest kvindelige iværksættere med success, og Inzone har overrasket selv mig.
Blog

Type: Website
Lavet med: wordpress
Privat blog til hvad der bliver tid at skrive om.
Corsage-eksperten.dk

Type: Website
Lavet med: Webshop
Webshop med salg af corsager, lingeri og andet lækkert til kvinder.
Dildoparty

Type: Website
Lavet med: Joomla
Danmarks største udbyder af Dildoparties. Flere tusinde sjove og til tider grænseoverskridende parties afholdt siden 2004
Entrepriseret og Byggeret

Type: Programmering
Lavet med:
Tilknyttet konsulent på hviid entrepriseret.dk Erhvervsadvokater med speciale i alt indenfor byggeret, byggesager og mangler på byggeri.
Kostumer hos Kostume 4 you

Type: Website
Lavet med: Opencart
Dansk forhandler af kostumer til kvinder, stort lagersystem som tager sig af de mere end 1000 produkter.
Lunaudio

Type: Website
Lavet med:
Rådgivning og vejledning med hensyn til tekster, og seo. Lej projektor hos lunaudio med et lærred op til 12meter, eller skal der bruges en skal du leje en scene? - mikrofon eller skal der lejes lyd eller lys udstyr? Lunaudio kan hjælpe med alt indenfor professionel AV udlejning.
Sexlegetøj hos dildomama

Type: Website
Lavet med: PHP
Endnu en webshop, denne forhandler sexlegetøj til kvinder og mænd, med diskret levering og hurtig forsendelse har de på egen hånd dannet en god kundebase på blot et halvt år.
Vores Vinduespudser

Type: Programmering
Lavet med:
Rådgivning mht. markedsføring og online eksponering på nettet og søgemaskinerne. Professionelt vinduespudser firma fra Århus, med det bedste indenfor Grøn Polering.


Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t