Udvikler profil for Bruger #6595

BrugerBruger #6595, 74 år gammel Mail
0
karma
20
forum posts
23
gange online
2.366
profil visninger
15-03-05
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #6595 ?


Kompetencer Bruger referencer
CurlingCity.Com

Type: Website
Lavet med: PHP, MYSQL, CSS, ULTRAEDIT
Min egen curling portal, med database over lande, klubber, curlere, turneringer m.m, nyhedsservice (autorip af curling nyheder fra hele verden), curling quiz challenge, forum og meget mere. Der har ikke været kodet ret meget på hjemmesiden de sidste 1½ år, men jeg er så småt ved at konvertere koden til postnuke moduler. ALt undtagen forumet er egenudviklet i PHP med en teksteditor (ultraedit)
MZ Manager

Type: Applikation
Lavet med: Delphi 7.0
MZ Manager er det ultimative toolbox for den seriøse manager der spiller fodbold eller okay på ManagerZone (http://www.managerzone.com) Programmet henter selv de seneste data vedr. brugerens hold på managerzone siden og man kan derefter få hjælp til at styre udviklingen af spillere (træning) opsætning af taktikker (holdopstilling), vurdere mulige nyindkøb, udvikling af stadion samt se et hav af statistikker bl.a. med information om samtlige kampe holde har spillet. Version 2.1 har +16.000 brugere, (+10.000 bruger det mindst 1 gang om ugen) . Hjemmesiden er lavet med Postnuke og har 1.5 - 2 mill. hits om måneden. Næste version laves med vb.net.


Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t