Udvikler profil for Bruger #6862

BrugerBruger #6862, 74 år gammel Mail
2
karma
30
forum posts
120
gange online
4.076
profil visninger
28-08-06
sidst online


Kompetencer Udvikleren.dk kompetencer for Bruger #6862 ?


Kompetencer Bruger referencer
En ny sognenøgle på nettet

Type: Programmering
Lavet med: php og MySQL
Jeg er totalt begynder her, men vil gerne lære. Formål: At lave et nyttigt værktøj for alle slægtsforskere, så de kan udprinte lister over de sogne, de har brug for. Sognet skal vises med tilhørende herred og amt. Baggrund: Programmet findes allerede hos mange, men det er gammelt og de nye pc'er, har vanskeligt ved at køre det (bl.a. min egen). For mig er det en mulighed for at øve mig i php og MySQL med et nyttigt mål for øje og en base på ca. 3.000 poster som udgangspunkt.
Min egen hjemmeside om slægtsforskning

Type: Website
Lavet med: php og MySQL
I september 2004 var jeg på et banalt lille kursus om HTML. Det gav blod på tanden, jeg læste et par bøger og nogle tutorials på nettet. Jeg koder 'i hånden' for at lære det ordentligt selv. Er fascineret af, at simple tags kan ende op med en (synes jeg selv) pæn side.
Udlejning af feriebolig

Type: Website
Lavet med: HTML, CSS, Photoshop, JavaScript
Siden blev til på et par regnvejrsdage i min ferie, og her lærte jeg for første gang, hvordan man bruger små stykker JavaScript og JS-filer til at sætte samme kode på mange sider. Siden er ikke specielt avanceret, men jeg er tilfreds med den, og det er min ven også.


Denne liste viser den angivne brugers karma indenfor de tags hvor brugeren har deltaget. For hvert tag sammenlignes der med den bruger der har mest karma inden for det pågældende tag og i forhold til det, beregnes en rating fra 1 til 5.

Denne rating er altså baseret på hvor dygtig en bruger er inden for et specifikt tag, sammenlignet med den dygtigste bruger inden for dette tag.

Brugeren skal have mindst 10 karma inden for det pågældende tag, for at det inkluderes på listen, som er et udtryk for hvilke tags en bruger deltager i samt er dygtig til.
t