gratis linux

Tags:    linux

Hej er der nogle der ved hvor jeg kan finde en gratis version af linux helst redhat hvis man kan få det lovligt eller hvis den ikke kan fåes gratis er der så andre helst et til en begynder for jeg er begynder!
8 svar postet i denne tråd vises herunder
4 indlæg har modtaget i alt 12 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Mener at Red hat har skiftede navn til fedora... Ved det ikke helt..... Selv bruger jeg gentoo......

Men prøv at kikke på
http://www.linuxiso.org/
Her kan du finde alle mulige lisux distus.

Fedora på linuxiso.org:
http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=64

Have Fun no
www.ino.frac.dkJeg er igang med den lange proces at downloade Linux Mandrake fra http://www.sunsite.org.uk/package/mandrakelinux/official/iso/10.0/i586

Jeg har ikke skulle bestale noget, eller melde mig ind i noget...

Der er 3 iso filer, på 695 mb hver...

Det er Linux Mandrake 10.0

Du behøver ikke at være medlem at Linux Mandrake Club for at downloade det...

http://www.mandrakelinux.com kan du prøve at klikke på Download i venstre side. SÅ kommer en side op som foprtæller noget om klubben, men hvis du trykker på Download en gang til, så kommer der en side med en masse Mirrors...//Emilbp

[Redigeret d. 11/07-04 19:42:25 af Emil Bjerglund Pedersen]www.debian.org - Dejlig Linux-distribution jeg selv bruger :D

Og selvom det måske tager lidt tid at få til at køre er det genialt, stabilt og så er der en del guider og fora til det:

www.debianguiden.dk
www.debianforum.dk
www.debian.org
www.debianhelp.org

// KasperHej er der nogle der ved hvor jeg kan finde en gratis version af linux helst redhat hvis man kan få det lovligt eller hvis den ikke kan fåes gratis er der så andre helst et til en begynder for jeg er begynder!


Nu ved jeg ikke hvad dine krav er for et linux, eller om du har nogle, Personligt vil jeg anbefale Knoppix, Det er et Linux som du kan boote direkte fra cd`en, og det fylder kun en, Det e r et godt operativ-system, og efter min mening ret så brugervenligt..

[Kedelig Signatur Indsættes Her]Here you go!

Det skulle være en af de bedste versioner til begyndere!

http://www.mandrakelinux.com/en/ftp.php3

Og så er det bare at gå i gang!

KentDet er ikke gratis man skal være medlem og det koster penge!!! eller tror du at du kan give mig et direkte link til selve linux downloadet??Ok, jeg fandt noget til dig her, det er RedHat, du kan lige læse lidt om at downloade det her:
http://fedora.redhat.com/download/
De siger det er en god idé, men det må du selv om :)

Det kommer fra er project der hedder fedora, som vist nok er en gratis version af det, og er til alle, de har også en professionel version, men den koster!

her er nogle steder du kan downloade kernen http://fedora.redhat.com/download/mirrors.html

men jeg ville nok lige læse det første link inden !

Held og lykke!

KentJeg synes bare du skal bruge fedora (RedHat) det skulle være ret nybegynder venligt :) Tror selv jeg prøver det en dag!

Kentt