Selvvalgt opgave, hjælp

Tags:    c#

Hej, jeg skal nu til at skrive min selvvalgte opgave, hvor jeg vil skrive om civilingeniør. Og så var det jo lige at jeg kom til at tænke på at jeg kan lave et program som produkt, et lille fikst et. Men jeg er desværre helt tom for ideér, er der ikke en venlig sjæl der kan give mig en god idé til hvilket program jeg kunne lave?

Mvh
Kaare



2 svar postet i denne tråd vises herunder
2 indlæg har modtaget i alt 6 karma
Sorter efter stemmer Sorter efter dato
Det kommer naturligvis an på hvilken type civilingeniør der er tale om. Mulige emner kunne være:

Matematik program (visualisering af vectorer eller lignende)

Billedbehandlingsprogram (start med et billede af en person og et andet objekt, beregn så hvor høj personen er ud fra højden fra objektet)

Program til at beregne værdien på en modstand ud fra farvekoder (lav en tom modstand hvor det er muligt at tilføje farver til således den selv beregner værdien)

Lave dit eget simple programmerings sprog (der eventuelt kan skrive noget ud på skærmen eller lignende)

Lave et "korteste rute" program (hvor du eventuelt har et kort eller lignende hvor du skal fra A til B, beregn den korteste vej og den hurtigste vej (se eventuelt Prims algoritme http://en.wikipedia.org/wiki/Prim%27s_algorithm eller Dijkstras algoritme http://en.wikipedia.org/wiki/Dijkstra%27s_algorithm)


(¯`·._.·[Brian Hvarregaard]·._.·´¯)



jeg skal også til at lave DOSO senere i år...
godt nok som programmør... men jeg regner med at lave et program til lysstyring, af en model hus...
det er bare en ide...
men du kan hurtigt og let omskrive denne artikel:
http://www.codeproject.com/csharp/csppleds.asp
til noget du kan bruge...

(jeg havde lidt problemer med at få det til at virke til at starte med, fordi jeg kører winXP, men du kan skrive til mig (jopsen [snabel A] gmail [dot] com) hvis du gerne vil have de indstillinger jeg har...)

du kan jo også lave alt muligt andet end lysstyring... f.eks. noget med styring af lysreguleringer osv. på et model vejkryds... eller styring af diverse ting i hverdagen...

Mvh. Jop...





t