Tjene penge på sine egne programmer

Tags:    programmering

Til alle udviklere,

10-4Media er P.T. i færd med at opbygge et netværk af danske Shareware-producenter, der ønsker at tjene penge på gratis-versioner af deres programmer. Det er, som I sikkert selv kender til, en stærkt motiverende faktor at vide, man i sidste ende får noget ud af de mange lange aftener foran skærmen, udover naturligvis anerkendelsen.

Derfor får I nu muligheden for at placere banner-reklamer i jeres applikationer, præcis som på web-sites verden over. Vi finder annoncørerne og tager os af salg, segmentering osv. I skal blot indsætte en stump kode i jeres applikation, finde 468x60 pixels et sted i bruger-interfacet og så distribuere programmer. Selve banneret m.v. hentes fra en central server, hver gang en bruger åbner jeres applikation. Dette forudsætter naturligvis, at vedkommende er koblet på Internettet.

Som publisher i netværket har man mulighed for at se detaljerede statistik og rapporter om trafikken, brugerne, click-through-rate osv.

For at få mere information eller tilmelde sig netværket, send da en email til jes@10-4media.dk eller ring til 28 14 42 67.

Med venlig hilsen

Jes Kaliebe Petersen
10-4Media.dk
jes@10-4media.dk



Bare for at være sikker...

...der ønsker at tjene penge på gratis-versioner af deres programmer...

Er det dem eller os der tjener penge på vores programmer???

PS. Hvor meget taler vi om?



Bare for at være sikker...

...der ønsker at tjene penge på gratis-versioner af deres programmer...

Er det dem eller os der tjener penge på vores programmer???

PS. Hvor meget taler vi om?


Shareware-producenter, der ønsker at tjene penge på gratis-versioner af deres programmer


Dvs. at hvis du er shareware-producent, altså producerer shareware-app's, så får du penge for at placere reklamer i dine applikationer. Beløbet er afhængigt af segmentering, format og betalingsform (CPM/CPC). Skriv en e-mail til mig, evt. med et par ord om de programmer, du udvikler, så sender jeg dig noget mere information.



t