Udvikleren.dk i nye klæder

Tags:    udvikleren-info

Som i sikkert kan se, også selv om designet er helt det samme, er der lige sket en ordentlig række ændringer her på Udvikleren.dk. Det primære er den måde som sitet er opbygget på. Hvor der før var en række sektioner, der så havde en række emner (Delphi, VB osv), er det nu lidt omvendt. Der er nu en (længere) række emner, eller teknologier som det bliver kaldt, som hver har deres egne sektioner, så som forum, artikler, ressourcer osv. Der er desuden blevet ryddet gevaldigt op :). Gamle links ryger ud, og downloads og links er nu slået sammen til "Ressourcer". Tips & Tricks er fjernet (i hvert fald indtil videre), og FAQ sektionen er blevet clear'et, da kvaliteten ikke var så høj som det var ønsket. Derfor er det ikke længere muligt selv at tilføje til FAQ'en. Dette job skal (forhåbentligt) udføres af de nye såkaldte "Redaktører". Der kan være en redaktør pr. teknologi, der udover at skulle vedligeholde en FAQ, gerne skal holde et vågent øje med teknologiens forums, og evt. rapportere til en co-admin. Der er desuden kommet mulighed for at oprette en jobansøgning, og dermed bruge sin profil som CV, til dem af jer der søger et arbejde.

Som nogen af jer måske har lagt mærke til, er der en masse Udviklere der har mistet et antal UP (jeg er selv en af dem der har mistet en del). Dette skyldes at der er trukket UP for de ressourcer (links, downloads osv), som ikke bruges mere. Dvs. de UP man har tjent på disse ting, er trukket igen. Dette er gjort for at det skal være så fair for alle som muligt, og i håb om at nogen af de gode ting der var blevet tilføjet, vil blive tilføjet igen. Jeg kan fortælle at der er trukket næsten 150.000 UP, så der er bestemt noget at hente igen :)

Alle sider gået igennem og opdateret hist og pist. Det skulle gerne give lidt bedre hastighed, og i hvert fald noget pænere kode, men det KAN jo desværre også medføre fejl rundt omkring. Det er relativt svært at teste et kørende site, med mindre man ønsker at lave en total kopi af de underliggende databaser (i Udvikleren.dk's tilfælde vil det betyde omkring 50 mb MySQL database der skal kopieres), men heller ikke det er en 100% optimal løsning. I de første par dage kan der derfor godt være mindre fejl på sitet, som naturligvis vil blive rettet lige så hurtigt som i kan rapportere dem :). Kommentarer, ris/ros, fejlmeldinger og alt andet er meget velkomment i Udvikleren.dk's kommentar forum. Håber at i kan lide ændringerne - rigtig god fornøjelse :)



t