Tillykke, Udvikleren.dk!

Tags:    udvikleren-info

For præcis 5 år siden var Udvikleren.dk online for første gang, efter at jeg i ca. 3 måneder havde brugt projektet til at lære en masse om PHP og MySQL. Mit mål var at lave et site hvor man kunne få det jeg selv manglede da jeg startede med at programmere: En masse god viden, samt muligheden for at spørge andre til råds - på dansk! Hele 80 besøgende blev det til på første dag, men jeg snød også lidt ved at sende en mail til brugerne af min software :). Jeg skaffede hurtigt et par artikler, og skrev også et par stykker selv, og med Phorum systemet startede diskussionerne så småt. Hele 12.000 unikke besøgende blev det til i de knap 9 måneder af 2000 hvor Udvikleren.dk var online - ikke dårligt! Besøgstallet steg heldigvis løbende, og i år 2004 var der således sammenlagt 350.000 unikke besøgende der valgte at besøge sitet :)

Jeg håber derfor at I vil være med til at sige tillykke til Udvikleren.dk, ikke mindst fordi at det er jer selv i siger tillykke til! Det er jer, kære brugere, der er Udvikleren.dk. Uden jer ville det unægteligt være kedeligt! En speciel stor tak skal gå til de gode co-admins, samt andre der har været med til at bære Udvikleren.dk frem og gøre den til det den er i dag.Vi vil sætte stor pris på en lille fødselsdagshilsen i denne tråd. Derudover har vi naturligvis også lidt sjov til jer!

Den store fødselsdags quiz

Der vil dagen igennem køre en "Hvor godt kender du Udvikleren.dk"-quiz med fede præmier: Der trækkes lod blandt de rigtige besvarelser om: 5 stk. officielle Udvikleren.dk t-shirts. Vi ville gerne vise jer hvordan de ser ud, men faktisk har vi stadig vores designer på opgaven. Vi kan dog garantere at de bliver både nørdede og seje! Husk nu at det kun er i dag I kan deltage. [http://www.udvikleren.dk/konkurrencer/birthday.php]

Tillykke Udviklere!

Da vores økonomiske situation mht. UP ser rigtig stabil ud efter 5 år, har vi valgt at overføre 5 UP til alle brugere som en fødselsdagsgave fra Udvikleren.dk. Det lyder måske ikke af så meget, men faktisk er der netop blevet uddelt 36670, hvilket kun er lige under det antal UP jeg selv har tjent i løbet af 5 år. Brug dem nu fornuftigt :)

Sådan så vi ud før i tiden

Ved hjælp af "The wayback machine" og mine gode gamle arkiver over ældre versioner af Udvikleren.dk, har vi i dagens anledning lavet en oversigt over hvordan Udvikleren.dk har set ud igennem tiden. Det er blevet til i alt 5 forskellige designs, ud over det vi har i dag, og for mig personligt er der i hvert fald dømt nostalgi :). Klik ind på de gamle designs via nedenstående links, og find ud af hvor mange versioner af Udvikleren.dk du har været med på! Det er i øvrigt kun forsiden der er oppe, og der er ikke noget der virker. Det er dog muligt at se hvordan sitet så ud helt præcist, inkl. konkrete informationer som tråde, nyheder osv.

http://www.udvikleren.dk/birthday/1/
http://www.udvikleren.dk/birthday/2/
http://www.udvikleren.dk/birthday/3/
http://www.udvikleren.dk/birthday/4/
http://www.udvikleren.dk/birthday/5/

Tillykke, Udvikleren.dk!





Ja, Tillykke Udvikleren.dk !

MH.

The-Freak

Livet er for kort til at kede sig.



Tillykke Kasper :-)

Hjerteligt tillykke med de første fem år. Vi ser frem til også at følge udviklingen fremover - både for udvikleren.dk og TSW WebCoder.

De bedste hilsner fra Joachim på vegne af HTML.dk :-)



Jamen mange gange tillykke til både dig Kasper, men også til udvikleren :)

Personligt har jeg virkeligt lært meget herinde det sidste års tid, hvor jeg har arbejdet intenst med php... Virkeligt dejligt med et sted hvor man kan finde hjælp :)¨

Sad også lige og fik griner på over specielt det første design...:P Ligner jo næsten noget fra webbyen... Hehe... Om ikke andet, så er der ihvertfald sket MEGET siden da :)

Flot arbejde... Ser frem til mange flere gode tips og tricks her fra Udvikleren.dk...



User
Bruger #80 @ 18.03.05 01:46
Tillykke Kasper!

Hermed skal der ogsaa lyde en foedselsdagshilsen fra mig. Tillykke med 5 aars haardt og - naesten - ubetalt arbejde :) Du har gjort det fantastisk, og jeg tror ogsaa at du uden tvivl selv har faaet utroligt meget ud af det, om ikke andet saa en kaempe bunke erfaringer ;-)

Tak for mange heftige diskussioner og verbale kampe - jeg ser frem til flere i fremtiden :P

Held og lykke fremover :-)

Herligst
Daniel Kristensen aka. mansword



Tillykke!

Med Venlig Hilsen
Raja Faran Mahmood



Tillykke til dig Kasper og til Udvikleren.dk. Selv har jeg ikke været så lang tid med. Kun det nyeste og næst nyeste design. Men det har nok været det bedste sted jeg har meldt mig til. Kan huske jeg fandt siden lige da jeg havde fået delphi. Jeg søgte på artikler om det og faldt hele tiden over siden her. Tænkte..."Sikke en skodside"..men så meldte jeg mig til og indså at det nok er den bedste udviklerside der findes :D. Endnu engang tillykke!






-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GED d- s: a--- C++ W++ w PS X+ tv+ b D G e- h! !r z--
------END GEEK CODE BLOCK------



3.245.532,4245394857 gange tillykke til udvikleren.dk:D

Hilsen Mathias



Hey Kasper!
Super tillykke, ikke hver dag man fylder 5 :)
Og du skal da ha' held og lykke med på vejen i fremtiden! Ser frem til at fejre sitets 10-års dag - hvor der naturligvis er godt grundlag for en udvikler-fest på værtens regning :p


--
Mvh.
Kasper Leth

"Jeg er da stolt af at være nørd! :)"



Et stort Tillykke skal også lyde herfra da :)



Tillykke med de 5 år, udvikleren.dk
5 år mer! :)



t